Friday, August 12, 2022

ZADNJE OBJAVE

LeBron James zabrinut zbog Miami Heata

Ima li Miami Heat broj Cleveland Cavaliersa? Zapravo, to je ono zbog čega je LeBron James najmanje zabrinut.

- Advertisement -

U subotu, Heat je odnio pobjedu nad Cavsima u Miamiju 122:101. Cavsi su bili potpuno zdravi, ali su igrali svoju treću utakmicu u četiri večeri, te su izgledali letargično i sporo protiv raspoloženog Heata.

Od Jamesovog povratka u Cleveland, Cavsi nisu pobijedili Heat u Miamiju i trenutno su u zaostatku 0 – 4 u tim susretima. James je bio van parketa u jednoj od tih utakmica, ali Miami se doma čini još uvijek nepobjediv za Cleveland. Još malo vremena je ostalo do doigravanja, a susret u drugoj rundi između Cavsa i Heata je jako moguć. Za Jamesa, to je jako zabrinjavajuće.

Brian Windhorst za ESPN:

- Advertisement -

ʺNačin na koji su nas pobijedili je malo zabrinjavajući, ako budemo igrali protiv njih u doigravanjuʺ, rekao je James nakon subotnjeg poraza. ʺBit ćemo tad više spremniji. Nismo odigrali koliko imamo potencijala. Nismo igrali našu igru. Dopustili smo im da igraju svoju igru i pobijedili su nas.ʺ

Ako se dvije momčadi sastanu u doigravanju, Cleveland će još uvijek biti favorit. Iako, Miami ima ozbiljnih igrača u svojoj momčadi kao što su Dwyane Wade, Joe Johnson, Goran Dragić, Hassan Whiteside i moguće Chris Bosh, ako se vrati i to bi moglo zadati Cavsima ozbiljne probleme. Oni imaju širinu i dva rookieja koji imaju veliku minutažu Justisea Winslowa i Josha Richardsona. Neće to biti laka serija za Cavse i James je jako oprezan.

Zabrinjavajuće za Cavse je općenito kako su nedosljedni u zadnje vrijeme. U svojih posljednjih 15 utakmica, Cleveland ima omjer 9 – 6 i ne čini se kao kandidat za naslov. Toronto Raptorsi su odmah iza njih u poretku i mogu lako preuzeti poziciju broj 1, ako Cavsi i dalje budu nesigurni. Sa samo 13 utakmica koliko ih je ostalo za Cavse u sezoni, James i ostali trebaju se više usredotočiti na titulu u konferenciji, nego na mogući susret s Heatom u doigravanju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE