Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron James želi Kevina Lovea, Wiggins kao mamac

Onoga dana kada se LeBron James vratio u redove Cleveland Cavaliersa postalo je jasno da će se početi slagati momčad koja će kandidirati za naslov NBA prvaka.

Svoj glas u njenom slaganju, i to poprilično glasan, ima i najbolji košarkaš današnjice koji je čelnim ljudima kluba iznio i svoju želju. Ostvari li se, redove Cavsa napustit će Andrew Wiggins, prvi izbor ovogodišnjeg drafta, a pojačat će ih Minnesotin All-Star Kevin Love.

Pretpostavlja se da će Wiggins jednoga dana biti izvrstan igrač, smatra ga se All-Star materijalom, međutim, u ovom je trenutku još uvijek “sirov” i miljama udaljen od realizacije svog potencijala. S druge strane, Love je potvrđen igrač koristan na pozicijama krilnog centra i klasične petice, ujedno i sjajan šuter za tri poena, koji bi zajedno s Jamesom i Kyrieom Irvingom činio tercet spreman za velike stvari.

Podsjetimo da je James potpisao s Cavsima dvogodišnji ugovor uz mogućnost raskida nakon prve sezone. U interesu je Clevelandu da ga zadrži, a ispunjavanje njegovih želja svakako bi im pritom pomoglo.

Love je prošlu sezonu, svoju šestu u NBA ligi, završio uz prosjeke od 26,1 poena, 12,5 skoka i 4,4. asistencije po utakmici. Za tri poena je ovaj 208 cm visoki košarkaš gađao uz 37,6 posto preciznosti. Ujedno je prošle sezone, u kojoj je ostvario tri triple-double učinka, postao prvi košarkaš u povijesti koji je u sezoni ubacio 2000 poena, ostvario 900 skokova i ubacio 100 trica.

Latest Posts

NE PROPUSTITE