Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron: Još nismo kandidati za titulu, ali smo blizu

Poslije lošijeg starta počele su odlične igre ekipe Cleveland Cavaliersa, te će oni sigurno zauzeti drugu poziciju u Istočnoj konferenciji, a jedan od najboljih igrača nije odigrao baš ovu sezonu na svom nivou, LeBron James ove sezone bilježi 25,5 poena, 6 uhvaćenih lopti i 7,4 asistencije po meču, a ova statistika je daleko bolja nego sa početka sezone. Popularni King ipak navodi da njegova ekipa može do naslova ove sezone, ali da će to biti težak put.

”Mi smo kandidati za titulu, ali mi to još zapravo nismo’,’ rekao je LeBron i dodao: ”Imamo talenta, ali ova ekipa je nova, tek pri kraju sezone smo počeli igrati timski, teško je vjerovati u to da ove sezone možemo do titule, ali sljedeće sigurno.”

Trener David Blatt, čovek koji zna kako se osvajaju naslovi, osvojio je prošle godine Euroligu. On smatra da se svaki meč mora igrati za pobjedu.

”Ne želim da budemo čarobnjaci, hoću da iz meča u meč idemo samo na pobjedu i moramo shvatiti način kako pobijediti ili izaći kao pobjednik iz svakog meča.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE