Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lebron: Knicksi su morali na draftu izabrati Smitha Jr.

LeBron James je nakon utakmice protiv Dallasa izjavio ono što se može smatrati velikom kritikom Philu Jacksonu, rekavši kako je Dennis Smith Jr. “trebao biti Knick”.

New York Knicksi su na draftu odlučili odabrati francuskog igrača Franka Ntilikinu, kao osmi pick prve runde drafta, jedan pick prije nego što je Dallas kao devetog odabrao Smitha.

“Knicksi su propustili šansu da odaberu jako dobrog igrača, a Dallas je dobio nebrušeni dijamant”, rekao je James nakon što su Cleveland Cavaliersi pobijedili Mavse rezultatom 111:104. “On je trebao biti Knick, znam da će ova moja izjava izazvati kontroverze, no on je trebao biti Knick. No isto tako znam da su u Dallasu uzbuđeni što nije išao tamo.”

Centru Knicksa Enesu Kanteru nije dugo trebalo da reagira na komentare Jamesa, te je objavio tweet u kojem tvrdi da je momčad sretna što ima Ntilikinu.

Smith, 19-godišnjak kojemu je James mentor otkad je bio u srednjoj školi, je već na početku svoje karijere pokazao o kakvom talentu se radi. On je za Mavse na prosjeku od 14,2 poena, 3,6 skokova i 4,9 asistencija, u usporedbi s 19-godišnjim Ntilikinom, koji je na 4,4 poena, 1,9 skokova i 5,0 asistencija po utakmici za Knickse.

Smith je osobito dobro odigrao u subotu navečer, dok je pokušavao pomoći Mavsima da se vrate u utakmicu protiv Cavsa. Završio je utakmicu sa 21 poenom, 5 skokova, 7 asistencija, 2 ukradene lopte i 2 bloka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE