Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron: Moguænost oboljenja od raka me prestrašila

Najkorisniji košarkaš osnovnog dijela NBA lige prošle sezone, LeBron James (24), objasnio je u razgovoru za The Plain Dealer kako se osjeæao ranije ove godine kada je nakratko mislio da boluje od raka.

Zvijezdi Cleveland Cavaliersa lijeènici su u sijeènju ove godine otkrili izraslinu na desnoj strani njegove èeljusti. Iako su lijeènici od poèetka vjerovali da nije rijeè o malignoj izraslini, u to nisu bili sigurni, pa su se èekali nalazi biopsije.

“Brinuo sam se naravno, kao i moja obitelj, ali vjerovao sam lijeènicima. Bilo mi je drago što je sezona veæ krenula, pa sam mogao misli usmjeriti na košarku” rekao je James.

“Nastojao sam se ne brinuti. Ali kada postoji opasnost od raka, naravno da se morate brinuti. Meðutim lijeènici su me uvjeravali da æe sve biti u redu i ja sam slušao profesionalce” dodao je ponajbolji košarkaš današnjice.

Lijeènici su na kraju sreæom bili u pravu, a James je uspješno operiran poèetkom lipnja, tri dana nakon eliminacije Cavaliersa iz finala Istoène konferencije od Orlando Magica.

Latest Posts

NE PROPUSTITE