LeBron: Možda se jednom vratim u Cleveland

Nije se još uvijek potpuno stišala buka koju je izazvao LeBron James, jedan od najboljih košarkaša današnjice, svojom odlukom o nastavku karijere.

James je napustio Cleveland, svoj dosad jedini NBA klub, te æe karijeru nastaviti u Miami Heatu, gdje æe pokušati ispuniti cilj koji nije uspio u Cavsima. To je, dakako, osvajanje naslova prvaka NBA lige.

Mnogi su osudili ovaj njegov potez, a naravno da su najžešæi u reakcijama bili navijaèi Clevelanda i stanovnici Ohioja, koji su ga “prekrižili za sva vremena”.

Vlasnik Clevelanda Dan Gilbert je napisao ružno pismo o meni. No, mama mi je davno rekla da pokušam uvijek vidjeti svjetlo i bolju stranu u ljudima, pa pokušavam to i u njegovom sluèaju. Njegovo pismo je moj novi i buduæi motiv”, rekao je James u razgovoru za GQ magazin.

Uostalom, tko zna, možda se jednom vratim u Cleveland. Ja i dalje volim taj klub, kao i njegove navijaèe. Akron je moj grad, Ohio mi je u srcu i nemam ništa protiv toga. Ako budem tamo dobrodošao, ramzišljat æu svakako o moguæem povratku”, rekao je izmeðu ostaloga LeBron.