Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron: Ne vjerujem da sam igrao za super ekipu

Kevin Durant je tijekom finala rekao da je shvatio kako se LeBron James osjećao kada je odlučio otići u Miami, ostavljajući ekipu s kojom nije bio siguran može li osvojiti prvenstvo i udružujući se s Dwyaneom Wadeom i Chrisom Boshom, što je izgleda pridonijelo i Durantovoj odluci da ode u Golden State Warriorse.

Znači li to da sada LeBron žali zbog toga što je započeo taj trend? „Ne vjerujem da sam igrao za super ekipu.“, rekao je LeBron poslije pete utakmice. S ovom izjavom je podigao puno prašine u medijima. Sama izjava je izazvala takvu reakcije da su se prisutni ljudi zapitkivali jesu li dobro čuli što je rekao.

Da bismo uopće razmatrali je li LeBron igrao za super ekipu, trebamo imati jako visoke standarde. Dvije titule S Heatom su osvojene s nakrcanom ekipom. Ovi Cavsi imaju, osim LeBrona, još dva All-Star igrača i punu klupu veterana koji su bivši All-Star igrači, te se uklapaju u svoje uloge uklapaju poprilično dobro. James nikad nije igrao u ekipi koje su bile svojevremeno toliko dobre poput Jordanovih Bullsa ili Showtime Lakersa. Ipak, po skoro svakoj definiciji, Cavsi su super ekipa, samo što su naletjeli ne ekipu koja bi mogla spadati u jedne od najjačih svih vremena.

Do kraja ovog intervjua, James se činio zamišljen, kao da je pokušavao smisliti kako ove Cavse odvesti korak naprijed. S većinom novca pod cap spaceom potrošeno i s jako malo fleksibilnosti, to će biti jako težak zadatak.

Latest Posts

NE PROPUSTITE