Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron: Ne volimo Bullse, ne vole ni oni nas

Večeras započinje NBA sezona 2013/14 utakmicom između Pacersa i Magica, a sat vremena nakon njih Miami Heat, aktualni NBA prvaci, ugostit će Chicago Bullse koji su si za cilj postavili svrgavanje Miamija s trona.

Bullsi su cijelu prošlu sezonu igrali bez svog najboljeg igrača, Derricka Rosea, te s njime u postavi očekuju ponovni napad na sami vrh Istoka i prekid dominacije Miami Heata. Sigurno ćemo tijekom sezone gledati zanimljive dvoboje ove dvije ekipe, što je potvrdio i LeBron James sljedećom izjavom:

“Ne volimo ih, ne vole ni oni nas. Nije to ništa novo, svi znamo kako stvari stoje.”

Prije početka utakmice igrači i stožer Miamija dobit će prstenje prvaka i podići će banner NBA prvaka prošle sezone, što će sigurno biti velika motivacija i za jednu i za drugu momčad. Ovakva situacija već se dogodila 2006. godine, Heat je osvojio naslov, a s Bullsima su otvorili narednu sezonu na svome parketu. Tada ih je momčad Chicaga “uništila” rezultatom 108:66 i toga su svjesni igrači Heata te ne žele da se ista situacija ponovi, iako su u toj momčadi igrali samo Dwyane Wade i Udonis Haslem od sadašnje ekipe.

“Mi smo htjeli pokvariti Mavericksima večer u kojoj su primali prstenje prvaka, tako da znamo da to isto Bullsi žele učiniti nama”, izjavio je Chris Bosh, treći dio “Velikog trojca” Miamija. “Oni žele pokvariti našu veliku noć i toga smo svjesni. Mi moramo udariti prvi.”

Konačno započinje nova NBA sezona u kojoj se čini da ima više nego ikada ozbiljnih pretendenata na naslov, a Miami i Chicago su jedni od najozbiljnijih kandidata, što znači da nas odmah prvoga dana očekuje prava košarkaška poslastica.

Latest Posts

NE PROPUSTITE