Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron odradio sastanke s Netsima i Knicksima

Danas ujutro po našem vremenu zapoèelo je ono za što se pripremalo godinama. Ekipe su dobile zeleno svijetlo za pregovore sa slobodnim igraèima kojih ovoga ljeta ima preko 150. Najveæa zvijezda meðu njima zasigurno je LeBron James koji je tijekom današnjeg dana bio na razgovoru s New Jersey Netsima i New York Knicksima.

Prvi su na red za razgovor s Jamesom došli Netsi èiju je delegaciju predvodio vlasnik ekipe Mikhail Prokhorov a njegovu pratnju èinili su trener Avery Johnson, LeBronov prijatelj i velika reperska zvijezda Jay-Z, predsjednik Netsa Rod Thorn i još nekolicina važnih i utjecajnih osoba.

Sastanak je trajao oko sat i pol te su èelnici Netsa zadovoljni obavljenim razgovorom. Trener Johnson tako je izjavio: “Mislim da je prošlo vrlo dobro. Imali smo odliènu prezentaciju, a Mikhail je bio zaista nevjerojatan.” Nakon što je obavljen službeni(ji) dio sastanka, dvojica dobrih prijatelja, Jay-Z i LeBron ostali su razgovarati još pola sata. Ukoliko bi LeBron potpisao, spominjala se moguænost da bi Netsi mogli razmijeniti Krisa Humphriesa kako bi otvorili dodatni prostor za potpisivanje još jednog maksimalnog ugovora èiji bi vlasnik mogao biti Chris Bosh.

Nakon Netsa na red su došli New York Knicksi, ekipa koja se dvije godine intenzivno pripremala za ovaj sastanak i moguænost da dovedu LeBrona u svoje redove. Knicksi su poslali trenera Mikea D’Antonija, vlasnika Jamesa Dolana, predsjednika Donniea Walsha i još nekoliko potpredsjednika kako bi uvjerili Jamesa da su upravo oni najbolja ekipa u kojoj može ostvariti svoje snove.

Njihov je sastanak bio dvostruko dulji nego onaj sa Netsima, trajao je preko tri sata. O detaljima sastanka naravno ne možemo mnogo saznati, no Walsh je izjavio kako je “oprezno optimistièan” te kako æe vjerojatno doæi do još jednog sastanka s Jamesom. D’Antoni je kratko izjavio: “Mislim da smo ga naveli na intenzivno razmišljanje o New Yorku.

LeBron æe prije donošenja konaène odluke održati sastanke s još nekoliko ekipa, meðu kojima su sigurno Miami Heat i Chicago Bulls, a vrlo vjerojatno i Los Angeles Clippersi. Kada æe James odluèiti gdje æe nastaviti karijeru nitko ne zna, no izjavio je danas kako on oèekuje da æe donijeti konaènu odluku do ponedjeljka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE