Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron opet napušta Cleveland, LA nova destinacija?

LeBron James ne može postati slobodan igrač sve do 2018. ali već su počele priče o njegovom odlasku u Los Angeles, čak i priče o povratku u Miami.

Popularni insider Adrian Wojnarowski rekao je dosta toga zanimljivog u podacastu.

Nije garantirano da će se on vratiti, nisam siguran hoće li ponovno potpisati tamo. Mislim da to osjećaju, mislim da u Clevelandu i ligi osjećaju kako je puno toga u igri i kako bi on mogao otići na Zapad i potpisati za jednu momčad u Los Angelesu. Lakersi bi mogli biti posebno zanimljivi. Opcija Miami, sve ovisi o njima. Kako će oni odraditi posao? Hoće li vratiti Dwyanea Wadea ? Ali mislim da je sada fokus na LeBronu, puno njegovog poslovnog interesa, Hollywoodske želje i ostala medijska pažnja vezano je za LA.

Napisao sam to prošle godine i vjerujem u to. Minutu poslije osvojenog naslova s Cavaliersima on je imao slobodu otići. Da nije osvojio naslov ne bi to dobro izgledalo. Ali uradio je to na poseban način i vratio naslov u Cleveland“, rekao je Adrian.

Što se tiče Lakersa ili Clippersa, ima nekoliko razloga zašto bi LeBron mogao tamo.

1. LeBron je nagovijestio kako bi mogao prijeći u drugu momčad. Rekao je kako bi smanjio plaću da može igrati s Carmelom Anthonyjem, Dwyaneom Wadeom i Chrisom Paulom. To je nemoguće vidjeti u Clevelandu, Anthony je rekao kako bi mogli otići negdje gdje je toplo. Los Angeles je sigurno jedan od takvih gradova.

2. Životni stil u Los Angelesu odgovara LeBronu. Ima kuću tamo, kao i njegov agent. Tamo je James i organizirao pripreme za Cavse.

3. Želi držati Cavalierse u neizvjesnosti. Njegov povratak imao je određene financijske zahtjeve od vlasnika Dana Gilberta. Ako ne potrošiš dovoljno, LeBron bi mogao otići.

4. Zabavno. LeBron je najbolji igrač lige, Lakersi vjerojatno najpopularnija momčad. Clippersi će imati veliku ulogu na jako velikom tržištu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE