Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron: Prošle godine sam iznevjerio suigraèe

Konaèno je došlo vrijeme velikog finalnog obraèuna dvije najbolje ekipe NBA lige ove sezone. Noæas zapoèinje prva utakmica Finala izmeðu Oklahome i Miamija, a sve æe oèi biti uperene u LeBrona Jamesa i njegov lov na prvi prsten prvaka.

Miami je i prošle godine izborio Finale lige, ali tada su ih ukupnim rezultatom 4-2 svladali još uvijek aktualni prvaci Dallas Mavericksi. James je po mnogima razoèarao u toj finalnoj seriji, vidjelo se da nije agresivan kao i inaèe te je prosjeèno bilježio “tek” 17,8 poena, uz standardno dobrih 7,2 skoka i 6,8 asistencija.

“Nisam igrao dobro”, priznao je i sam James. “Nisam odigrao onako kako znam da mogu, iznevjerio sam svoje suigraèe.”

Ove godine James ne misli ponoviti istu situaciju, cijelo ovo doigravanje odigrao je briljantno i nema namjeru usporiti. U 18 utakmica ovogodišnjeg doigravanja James je na prosjecima od 30,8 poena, 9,6 skoka i 5,1 asistencije, a najbolje utakmice pružio je kada je bilo najpotrebnije, kao u šestoj utakmici protiv Bostona koji je završio s 45 poena i 15 skokova.

“Sretan sam što sam ponovno u Finalu i što imam priliku ispraviti stvari od prošle godine. Znam da æu bolje igrati i imati više utjecaja na igru svoje momèadi. Kakav god da bude rezultat na kraju bit æu zadovoljan jer æu znati da sam dao sve od sebe.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE