Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron pun razumijevanja za Sixerse

Nedavno smo pisali o rebuildingu koji Sixersi rade, kao i o cijelom procesu (ili Procesu, kako ga zovu u Philadelphiji). Cijela priča ulazi polako u treću godinu navodno petogodišnjeg plana, nakon čega bi Sixersi trebali postati u najmanju ruku stabilna playoff momčad. U ovom trenutku nema ni govora o tome – momčad u posljednje dvije godine ima tek 37 pobjeda, a odgovorni u momčadi na čelu s GM-om Samom Hinkiejem su trenutni rezultat podredili budućnosti i skupljanju čim više izbora na draftu. Nakon jučerašnjeg časnog poraza 107-100 od sjajnog Clevelanda, oglasio se i najbolji igrač svijeta LeBron James, pokazavši razumijevanje za Sixerse.

„Mislim kako imaju neke dobre igrače“, rekao je LeBron, „Svi žele instant kašu, ali to je uvijek proces. Morate uložiti vrijeme. Morate graditi od temelja.“

Lijepo je čuti riječi podrške ponajboljeg igrača u ligi, no činjenica je kako Sixersi, usprkos nekim zanimljivim igračima poput Okafora, Noela, Covingtona i Stauskasa još uvijek nema niti jednu pobjedu ove godine. Trenutno su na omjeru 0-3 nakon poraza od Bostona, Utaha i Clevelanda, a iako je primjetan određeni napredak u igri, ipak je to još jako daleko od ozbiljne konkurencije za doigravanje. Joel Embiid je ponovo ozlijeđen na neodređeno vrijeme i veliko je pitanje što će uopće biti od njegove karijere, a lanjski 12. izbor na draftu Dario Šarić još je najmanje jednu sezonu daleko od dolaska u Philadelphiju.

Proces je i dalje u punom zamahu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE