Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron se pridružuje Wadeu i Boshu?

Danas se amerièkim medijima kao munja proširila prièa da LeBron James intenzivno razmišlja o prikljuèivanju Miami Heatu za koje æe od sljedeæe sezone igrati Dwyane Wade i Chris Bosh.

Navodno, prema nekoliko izvora, LeBron je odluèio igrati u Miamiju te æe svoju odluku donijeti, po našem vremenu, sutra u tri sata ujutro u posebnoj jednosatnoj emisiji zvanoj “The Decision”. James oèito želi dodatnu medijsku popraæenost te se zbog toga odluèio obznaniti svoju odluku izravno na televiziji (iako James još nije potvrdio da æe sigurno donijeti odluku u toj emisiji, moguæe je da æe uzeti još vremena za razmišljanje).

Ukoliko bi se LeBron odluèio prikljuèiti Wadeu i Boshu onda bi sva trojica morala prihvatiti nešto manje ugovore. Miami trenutno pod ugovorom ima samo dvojicu igraèa, Maria Chalmersa i Michaela Beasleya. Buduæi da je salary cap nešto viši nego što se oèekivalo, 58 milijuna dolara, tada bi trojac Wade, Bosh, James trebao prihvatiti ugovore koji bi bili za oko milijun dolara manji godišnje od maksimalnih ugovora. Wade je veæ izjavio kako je spreman prihvatiti manji ugovor ako to znaèi da æe u Miami doæi kvalitetno pojaèanje. Iako su se Wade i Bosh veæ vezali uz Miami, nisu još dogovoreni iznosi njihovih ugovora upravo zbog LeBrona jer prvo èekaju njegovu odluku, a zatim æe se odluèiti kolike æe njihove plaæe biti.

Moguænost da Wade, Bosh i James igraju zajedno zaista je impresivna te æe, ukoliko sva trojica potpišu za Miami, biti vrlo zanimljivo pratiti njihove utakmice da se vidi tko æe se postaviti kao voða i tko æe imati kakvu ulogu. Pretpostavlja se da æe Bosh bez problema prepustiti vodeæu palicu nekome od ostale dvojice, no tko æe od njih biti glavni teško je za prognozirati. Kako bi takva ekipa, sa tri zvijezde, dva igraèa sa odreðenim iskustvom u NBA ligi i sedam rookie igraèa mogla funkcionirati mnogo æe ovisiti i o treneru. Moguæe je da æe se Pat Riley vratiti na klupu te pokušati osvojiti nekoliko naslova s ekipom zvijezda.

Ukoliko LeBron ne doðe u Heat onda bi Miami imao još dosta novaca da potpiše dvojicu ili trojicu vrlo dobrih igraèa, prije svega jednog centra koji zna hvatati skokove i igrati obranu te jednog izrazitog šutera.

Latest Posts

NE PROPUSTITE