Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron: Slièniji sam Magicu nego Jordanu

Trenutno se u Orlandu nalaze sve najveæe zvijezde NBA lige i pripremaju se za veèerašnji obraèun najboljih igraèa Istoène i Zapadne konferencije. Tijekom All-Star vikenda svi su igraèi dali brojne intervjue, ukljuèujuæi i zvijezdu Miami Heata, LeBrona Jamesa koji je progovorio i s kojim se igraèima iz prošlosti lige usporeðuje.

James je tako za Yahoo!Sports izjavio kako smatra da je njegova igra sliènija onoj Magica Johnsona, legende Los Angeles Lakersa, nego Michaela Jordana, prema mnogima najboljeg košarkaša kojega je svijet do sada vidio.

“Svi usporeðuju Kobea i Jordana i govore kako imaju taj instinkt ‘ubojice'”, zapoèeo je LeBron. “Imate i Magica, za kojeg ljudi govore da je bilo zabavno igrati s njime. Mislim da sam slièniji Magicu neko Jordanu. Volim svoje suigraèe, igrati s njima i ukljuèivati ih u igru. Želim da su sretni kad igraju sa mnom, a u isto vrijeme želim dominirati utakmicom. Još je dug put da dostignem Jordana i Bryanta po broju osvojenih naslova, ali nadam se da æu ih jednom dostiæi.”

Naravno, nije mogao James izbjeæi ni pitanja o Jeremyju Linu, kao ni vjerojatno svaki drugi igraè koji je odvojio vremena za porazgovarati sa zainteresiranim novinarima.

“Lin je veoma dobar igraè. Napravio je mnogo sjajnih stvari u prošlih 10 utakmica i konaèno je imao jednu lošu utakmicu i dogodilo se da je to baš protiv nas. Naša igra temelji se na obrani i zaustavljanju najboljih protivnièkih igraèa, i to smo uspjeli protiv njega”, završio je James.

Latest Posts

NE PROPUSTITE