Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron traži pojačanja

Igra Cleveland Cavaliersa je upala u „crnu rupu“. Od zadnjih sedam utakmica dobili su samo dvije, no nisu LeBron James, Kyrie Irving i Kevin Love ti koji trebaju nositi svu krivicu jer su u tom razdoblju pružali solidne partije.

Jučer su izgubili od New Orleans Pelicansa koji su igrali bez Anthonyja Davisa, a „velika trojka“ je kombinirano zabila 97 poena od 122 Cavsa.

Nismo bolja momčad nego lani. S osobnog stajališta“, konstatirao je James.

Prvi playmaker prvaka je Kyrie koji zapravo i nije playmaker, dok je njegova zamjena rookie Kay Felder. James već duže vrijeme govori kako im treba barem još jedan igrač na toj poziciji, no i kako mu je jasno da igrači ne rastu na drveću. Također, izjavio je kako želi dodati više igrača u roster.

Kada nemate puno igrača, teško je. J**** mljevenje regularne sezone. Mi smo sam vrh lige. Ja, Kyrie, Kevin. To je sam vrh. Ne upirem prstom u nikoga. Da, osvojili smo naslov, ali j****, idemo vidjeti možemo li još nešto napraviti. Treba nam j**** playmaker. Ne kažem da ga možemo samo tako naći kao što možete vani naći drveće.“

Dotaknuo se i pitanja o velikom broju minuta koje igra u regularnoj sezoni:

Što da drugo radimo? Vidjeli ste utakmicu. Imamo to što imamo. Ne znam što drugo možemo ponuditi. Ja nemam vremena za gubljenje. Imat ću 33 godine na zimu. O tome vam pričam. Moramo smisliti nešto jer je 2017. za sada bila sranje“, nadodao je King.

Od kada su u „formulu“ ubacili Kylea Korvera igra je drastično pala, što ne treba čuditi jer i njemu sigurno treba proces prilagodbe na novu sredinu i novi način igre. LeBronov način.

Ohrabrujuća vijest za fanove Cavaliersa je ta da bi J.R. Smith trebao biti spreman za playoff.

Latest Posts

NE PROPUSTITE