Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron: Žalim što nikada nisam sudjelovao u dunk contestu

U razgovoru s bivšim suigračem Dwyaneom Wadeom, LeBron James je izrazio žaljenje zbog nesudjelovanja na natjecanju u zakucavanju u prošlosti. Fanovi NBA diljem svijeta su oduvijek željeli vidjeti ponajboljeg igrača na svijetu na ovom spektakularnom natjecanju koje gubi na zanimljivosti proteklih godina zbog nedostataka velikih imena koja bi se natjecala na njemu.

Nekoliko puta sam najavio kako bih se mogao natjecati, ali na kraju ipak nisam. I onda kada sam zapravo gledao natjecanje, bio sam ljut na sebe jer vjerujem da bi bilo odlično,“ rekao je James i zaključio s osmijehom na licu: „Ipak, u ovom trenutku, sam već to prošao. Nećete me vidjeti da se natječem u skorije vrijeme. Gotov sam s time.“

Iako su se mnoge košarkaške legende poput Michaela Jordana, Kobea Bryanta, Juliusa Ervinga i Dominiquea Wilkinsa natjecale na Slam-Dunk Contestu i na taj način doprinijeli svojoj košarkaškoj veličini i legendi, LeBron ipak na natjecanju u zakucavanju nikad nije vidio sebe.

Ako već dosada nije sudjelovao, posebice u svojim najimpozantnijim fizičkim godinama, teško je očekivati kako bi se sada predosmislio, u 30-im godinama i s mnogo minuta regularne sezone i doigravanja iza sebe.

Latest Posts

NE PROPUSTITE