Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron zbog snimanja filma propušta SP 2010.

Na Svjetsko prvenstvo 2010. godine, koje æe se održati u Turskoj, amerièka košarkaška reprezentacija æe doputovati doslovno osakaæena, prenosi Marca pisanje amerièkih medija.

U ovom trenutku samo je jedan od najboljih siguran za nastup. U pitanju je organizator igre Utah Jazza Deron Williams, a naèelni, ali ne i konkretan pristanak dao je Carmelo Anthony, igraè Denver Nuggetsa i jedan od najboljih strijelaca lige posljednjih godina. Svi ostali æe vrlo vjerojatno propustiti Tursku.

LeBron James, jedan od najboljih na svijetu, æe otkazati zbog snimanja filma u Las Vegasu, koje æe se odvijati baš u vrijeme prvenstva. Film se zove Fantasy Basketball, a James je sam najavio da æe radije snimati nego igrati za SAD u Turskoj, pišu klivlendski listovi.

Isto tako, glavni razlog zbog kojeg æe mnogi drugi vrlo vjerojatno preskoèiti SP èinjenica je da narednog ljeta mnogim igraèima istjeèu ugovori, te æe postati slobodni igraèi oèekujuæi rješavanje milijunskih ugovora i buduænosti.

Slobodni igraèi æe postati baš LeBron James, pa Dwyane Wade, Chris Bosh

Spomenimo da je izbornikom aktualnih olimpijskih prvaka iz Pekinga opet postao Mike Krzyzewski, koji æe se oèigledno morati osloniti na mlaðe zvijezde NBA lige poput Kevina Duranta (Oklahoma City), Brandona Royja (Portland), Derricka Rosea (Chicago), Dannyja Grangera (Indiana), Blakea Griffina (LA Clippers)…

Latest Posts

NE PROPUSTITE