Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron: Želim u novu sezonu ući kao bolji igrač

Najveća košarkaška zvijezda današnjice, LeBron James trenutno se nalazi na putovanju Filipinima, gdje je jučer razgovarao s mnogobrojnim fanovima i otkrio planove za sljedeću sezonu.

James je s Miami Heatom prošle sezone osvojio drugi uzastopni NBA naslov, drugi uzastopni naslov najkorisnijeg igrača sezone i najkorisnijeg igrača finalne serije. Time je dodatno učvrstio poziciju najboljeg košarkaša današnjice, ali još uvijek smatra da ima mjesta za napredak u njegovoj igri.

“Ne želim biti isti igrač kao i prethodnih sezona”, izjavio je James na Filipinima. “Želim ući u sezonu kao novi, poboljšani LeBron James. Vidjet ćemo što će biti kada krene sezona, ali ja ću biti bolji igrač nego do sada.”

Koliko bolji može LeBron biti teško je reći, statistika od 26,8 poena, 8 skokova i 7,3 asistencije po susretu je više nego impresivna, a možemo dodati i sjajne šuterske podatke od 56,5% uspješnosti šuta iz igre i 40% šuta za tri poena.

Ekipa Miamija i sljedeće će sezone biti jedan od glavnih favorita za naslov prvaka, no tijekom ljeta brojne su se momčadi pojačale, nekima se vraćaju ozlijeđeni igrači (Derrick Rose), tako da će sigurno sljedeća sezona biti vrlo neizvjesna i Miami će imati velik broj protivnika na putu do potencijalnog trećeg uzastopnog NBA naslova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE