Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBronova momčad slavila, oprostili se Wade i Nowitzki

Pobjedom izabranog sastava od strane LeBrona Jamesa završio je još jedan ‘All-Star’ vikend koji se ovaj put održavao u dvorani ‘Charlotte Hornetsa’, momčadi čiji je vlasnik najbolji košarkaš svih vremena Michael Jordan. Krajnji rezultat 178:164 sam po sebi govori koliku su igrači posvećivali pažnju obrambenim zadacima. Što se tiče napada, i ova je utakmica potvrdila trend moderne košarke, a to je sve masovnije napucavanje izvan linije za tri poena. Ukupno su igrači jedne i druge momčadi ispalili 167 dalekometnih projektila, a LeBronova momčad je ostvarila novi rekord ‘All-Star’ utakmica pogodivši ih 35, za razliku od Giannisovih izabranika kojima je to uspjelo ‘samo’ 27 puta.

Gledajući utakmicu s rezultatske strane, momčad slavnog Grka je poražena, iako je u jednom dijelu susreta vodila i sa 20 poena prednosti. Bilo je to u trećem razdoblju igre, a od tada je dominirala LeBronova momčad i najbolji igrač susreta Kevin Durant koji je bio i najzaslužniji za veliki rezultatski preokret.

Durant je ukupno ubacio 31 poen čime je bio i prvi strijelac pobjedničke momčadi, a najpreciznije suigrače imao je u Klayu Thompsonu (20p), te LeBronu Jamesu i Kawhiju Leonardu koji su postigli po 19 poena. S druge strane, poraženi sastav u svojim je redovima imao najboljeg strijelca utakmice. Bio je to njihov ‘izbornik’ Giannis Antetokounmpo koji je susret završio sa 38 poena, uz 11 skokova, a od suigrača su po broju koševa odskočili njegov kolega iz ‘Milwaukee Bucksa’ Khris Middleton, te Paul George iz ‘Oklahome’ koji su postigli po 20 poena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE