Saturday, September 23, 2023

ZADNJE OBJAVE

LeBronu Jamesu ne smetaju super-momčadi

Kada je LeBron James udružio snage s Dwyaneom Wadeom i Chrisom Boshom kako bi se borio protiv Boston Celticsa počela je nova era NBA. Era u kojoj su se zvijezde počele udruživati zvijezde kako bi došle do naslova.

Sada igra svoje sedmo NBA finale zareodm i igra protiv možda i najbolje momčadi svih vremena. Warriorsi vode 3-0 i traže drugi naslov u tri godine. Novinari su pitali Jamesa je li ovakva supermomčad dobra za ligu ili loša.

Je li pošteno ? Nije me briga. Mislim da je sjajno. To je sjajno za ligu. Pogledajte TV gledanost. Pogledajte novac koji liga ima od svega ovoga. Momci vole igru, naši navijači vole ovu igru“, izjavio je LeBron James.

Ne bi trebalo biti iznenađenje što je James za supermomčadi. Pomogao je napraviti jednu i imao je uspjeha. James također zna da takve momčadi mogu biti poražene. Njegov Heat poražen je dva puta, a on je prošle godine pobijedio Warriorse.

James je u pravu što se tiče gledanosti. NBA ima više novca i gledanost je jako velika. NBA je sada u sjajno poziciji i supermomčadi su dio toga. Bit će zanimljivo vidjeti koliko će Golden State Warriorsi izdržati.

Latest Posts

NE PROPUSTITE