Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lee u Warriorsima, Beasley u Timberwolvesima

Predsjednik Miami Heata Pat Riley s pravom zadovoljno trlja ruke nakon što je od floridskog košarkaškog kluba uèinio kandidata za naslov NBA prvaka.

Dwyaneu Wadeu prikljuèen je Chris Bosh, a potom i LeBron James, najveæi “ulov” prijelaznog roka za košarkaše u najjaèoj ligi svijeta. Jasno, Heatu je preostalo rašèistiti malo roster pa je tako poznato da, iako još nema službene potvrde, Michael Beasley napušta klub. Karijeru æe nastaviti u Minnesota Timberwolvesima odakle æe put Floride izbor drugog kruga drafta 2011. godine, a dva æe kluba takoðer mijenjati izborne pozicije prvog kruga u jednome od buduæih biranja na draftu.

Beasley je drugi izbor drafta iz 2008. Iako mu prosjeci nisu loši (14.8 poena, 6.2 skoka) u Miamiju se nikada nije udomaæio.

Prema nekim informacijama u Miami bi trebao stiæi i Mike Miller, šuter koji je prošlu sezonu odradio u Washingtonu.

Dodajmo da se dolazak Amarea Stoudemirea u New York negativno odrazio na Davida Leeja (u prošloj sezoni 20.3 poena, 11.7 skokova) koji æe karijeru nastaviti u Golden State Warriorsima. Ugovor je šestogodišnji, a vrijedi 80 milijuna amerièkih dolara. U suprotnom smjeru æe Anthony Randolph, Ronny Turiaf i Keleena Azubuike.

Dallas Mavericksi sljedeæe sezone raèunaju na veæi doprinos Brendana Haywooda. S namjerom da ga uèine startnim centrom dali su mu 55 milijuna dolara u ugovoru dugom šest sezona.

Latest Posts

NE PROPUSTITE