Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Legenda Bad Boysa novi posebni savjetnik Sacramento Kingsa

Sacramento Kingsi su angažirali Hall of Fame igrača i bivšeg izvršnog direktora Detroita Pistonsa, Joea Dumarsa kao specijalnog savjetnika GM-a Vlade Divca.

“Joe i ja smo zajedno igrali u ligi i on je legenda našeg sporta”, rekao je Divac. “On je iskusni i talentirani košarkaški izvršni direktor te sam uzbuđen što ćemo ga imati kao posebnog savjetnika našem nevjerojatnom front office timu.”

Dumars je proveo cijelu svoju 14-godišnju NBA karijeru u Pistonsima (1985.-99.) Nakon umirovljenja, 2000. godine imenovan je predsjednikom košarkaških operacija, a 2003. godine imenovan je izvršnim direktorom godine. Dumars je 2004. godine izgradio momčad koja je osvojila NBA naslov te je postao prvi afroamerički izvršni direktor koji je vodio momčad do NBA prstena. Ostao je predsjednik Pistonsa do 2014. godine.

“Vladu već desetljećima poznajem i oduševljen sam budućim radom s njim i Sacramento Kingsima u tako uzbudljivom vremenu za franšizu”, rekao je Dumars.

56-godišnjak je primljen u Hall of Fame kao dio klase 2006. godine. U ožujku 2000. godine, Pistonsi su u njegovu čast povukli dres s brojem 4.

Latest Posts

NE PROPUSTITE