Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Legenda Knicksa Charles Oakley napravio scenu u Madison Square Gardenu

U susretu između New York Knicksa i LA Clippersa mogli smo promatrati zanimljiv meč koji je na kraju pripao gostima iz Los Angelesa. No, pored košarke na parketu smo mogli vidjeti nemile scene koje su uključivale nekadašnjeg igrača Knicksa, Charlesa Oakleyja koji je susret promatrao iz prvih redova Madison Square Gardena.

Izvori navode kako se Charles nepropisno ponašao od dolaska na utakmicu te je dobacivao mnogima oko sebe. Zatim, Oakley se našao u prepirci s nekoliko osoba nakon čega je odgurnuo nekoliko zaštitara nakon čega ga je grupa policajaca i zaštitara umirila i nekako izvela iz dvorane nakon čega je uhićen i priveden u obližnju policijsku postaju. Phil Jackson ga je navodno pokušavao umiriti no ni to nije uspjelo.

Nove informacije su prenijele kako je Oakley optužen za tri napada na zaštitare, no razlog zbog svih incidenata jeste to da je vlasnik Knicksa James Dolan zatražio od zaštitara da udalje Oakleyja zbog dobacivanja samom vlasniku, Dolanu.

Na čitavu situaciju osvrnuo se i uhićeni Oakley:

„Proveo sam tu svega četiri minute nakon čega mi je prišlo nekoliko ljudi s pitanjem – otkud ja ovdje. Rekao sam im da sam kupio karte za ovo mjesto te sam ih upitao zašto me začuđeno gledaju. Kunem se majkom da Dolanu nisam ništa rekao. Iz čista mira su došli i tražili od mene da napustim dvoranu, na što ja nisam pristao.“

Iz Knicksa su saopćili kako smatraju da se Oakley ponašao nepropisno te da je morao biti odstranjen.

Charles Oakley je u dresu New Yorka proveo deset sezona uz 10,4 poena i 10 skokova u prosjeku.

Latest Posts

NE PROPUSTITE