Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Legenda raskinula ugovor i želi se vratiti u NBA ligu

Prošlo je više od tri godine kada je Amar’e Stoudemire zadnji puta igrao u NBA ligi. Bilo je to u dresu Miami Heata, a nakon toga se uputio u Izrael.

Odradio je dvije epizode u Hapoelu iz Jeruzalema gdje ima vlasnički udio, da bi posljednji angažman imao u kineskom Fujianu. No, s njima je upravo raskinuo ugovor te se vratio u Sjedinjene Američke Države, prenosi Marc Stein iz NY Timesa.

Razlog ovom potezu je želja iskusnog Stoudemirea da se vrati u NBA ligu! Vjerojatno je presudila činjenica da još uvijek nema osvojen prsten prvaka, što njegova karijera svakako zaslužuje kao svojevrsno priznanje za šest All-Star nastupa.

Podsjetimo, ovaj 37-godišnji igrač koji je primarno krilni centar, ali je kroz karijeru često igrao i centra, draftiran je od strane Phoenixa. Bio je 9. pick 2002. godine, a osim za Sunse, igrao je za NY Knickse, Dallas i Miami. U regularnoj je sezoni odigrao 846 utakmica uz prosjeke od 18.9 poena i 7.8 skokova za 31 minutu na parketu, dok je u 78 utakmica doigravanja ostvario gotovo pa identične brojke.

Latest Posts

NE PROPUSTITE