Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Legendarni Bill Walton: “Jusuf Nurkić je ključni igrač Blazersa”

Bivša legenda Portland Trail Blazersa, Bill Walton, je tijekom gostovanja na podcastu Talking Blazers objasnio zašto misli da bi Jusuf Nurkić mogao biti ključni igrač momčadi iz Oregona u nastavku sezone.

“Način na koji on razumije igru ​, a nisam ga tako često gledao te način na koji on “leti” terenom kao tako visok igrač, uz takvu ravnotežu i lakoću koraka je nešto što je nevjerojatno. On vidi kutove u igri, koje ja vidim samo na televiziji. Uvijek je bolje to uživo vidjeti. On je vrlo poseban igrač.”

Nurkić je prošle sezone prosječno bilježio 15,6 poena i 10,4 skoka po utakmici za Portland, prije nego što je pretrpio složeni prijelom lijeve tibije i fibule u ožujku 2019. godine.

Sada, kada je zdrav i kad se vratio na parket, Blazersi izgledaju kao jedan od potencijalnih iznenađenja lige, naravno ako se plasiraju u doigravanje jer je Portland trenutno izvan doigravanja, a nalaze se u lovu na Memphis Grizzliese, kako bi osigurali posljednje mjesto koje vodi u doigravanje u odličnoj zapadnoj konferenciji.

Latest Posts

NE PROPUSTITE