Wednesday, October 4, 2023

ZADNJE OBJAVE

Leon Powe ‘out’ 6 tjedana

Cleveland Cavaliers nakon Daniela Gibsona u narednim susretima neæe moæi raèunati i na Leona Powea. No, za razliku od Gibsona koji bi se trebao vratiti u razdoblju od dva tjedna, Poweu je trenutno procijenjen odmor od šest tjedana.

Na susretu protiv Toronto Raptorsa Powe je ozlijedio koljeno, a nakon pregleda magnetne rezonance utvrðeno je kako je rijeè ipak o težoj povrijedi. Zbog ošteæenja meniskusa desnog koljena vrlo je lako moguæe da æe se Powe vratiti na košarkaše parkete tek nakon ovogodišnjeg NBA All-Stara.

Napomenuti moramo kako se ne radi „problematiènom“ koljenu koje je potrgao još za vrijeme kada je nosio dres Boston Celticsa. Zbog te ozljede je u slijedeæoj sezoni, godini 2009 za Cavalierse odigrao samo 20 utakmica.

No, i ove sezone je morao propustiti više od polovice susreta. Nastupio je na 14 utakmica, a u prosjeku bilježio 5 poena.

Dodajmo kako èelnici Cavaliersa trenutno imaju velikih problema sa listom ozlijeðenih igraèa. Veæ neko vrijeme je odsutan Anderson Varejao i Joey Graham, na popisu je i prije spomenuti Daniel Gibson, zadnje dvije utakmice je propustio i Anthony Parker (upitan i za slijedeæi susret protiv Sunsa), dok potpuno zdrav nije ni J.J. Hickson.

Cleveland Cavaliersi trenutno sa omjerom 8-28 drže najgori skor u ligi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE