Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Leonard: Meni je ovo nestvarno

Kawhi Leonard radije će odigrati jaku obranu na LeBronu Jamesu i predvoditi napad San Antonio Spursa nego prokomentirati vlastitu igru. A upravo je to morao napraviti po osvajanju naslova NBA prvaka.

Proglašen je 22-godišnji košarkaš Spursa najkorisnijim igračem NBA finala kojeg je teksaška momčad rezultatom 4-1 riješila u svoju korist protiv branitelja naslova, floridskog sastava Miami Heata. Čim je Adam Silver, povjerenik NBA lige, izjavio da će nagrada za MVP finala pripasti Leonardu, njegovi su suigrači krenuli zadirkivati ga, a trener momčadi Gregg Popovich nasmijao se svjestan koliko “težak” zadatak slijedi njegovom igraču.

“Meni je ovo nestvarno”, prozborio je 15. izbor drafta iz 2011. i odmah se okrenuo momčadi:

“Iza mene stoji sjajna skupina momaka!”

Da zavređuje titulu priznao je i LeBron James, košarkaš koji je istu nagradu osvajao dvije godine uzastopce prije Leonarda, zagrlivši ga prvog kada je krenulo međusobno čestitanje igrača po završetku utakmice.

“U prve dvije finalne utakmice nije igrao na tako visokoj razini, ali je posljednje tri više napadao i vrlo dobro pogađao”, kazao je James o suparniku koji je u finalu bilježio 17.8 poena uz 61 posto preciznosti iz igre.

Latest Posts

NE PROPUSTITE