Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Leonard nadigrao Jamesa u pobjedi Spursa, Knicksi ponovno poraženi u MSG-u

Sinoć je na NBA parketima odigrano 11 utakmica. Spursi nakon produžetaka pobijedili Cavse u Clevelandu, dok je Portland također nakon produžetaka uspio doći do pobjede u Bostonu. Sunsi su nanijeli novi poraz Knicksima, a Hawksi su bili bolji od 76ersa. Utah Jazz je bila bolja od Pacersa, a Rocketsi bili bolji od Grizzliesa u Memphisu.

Boston Celtics – Portland Trail Blazers 123:127 (OT)

Nakon produžetaka Blazersi su uspjeli svladati Celticse. C.J. McCollum je predvodio ekipu s 35 poena, tri dodavanja, tri ukradene i dva skoka. Damian Lillard je imao loš početak u utakmicu, ali je na kraju završio s 28 poena,  sedam dodavanja. Kod domaćina najbolji je bio Isaiah Thomas s 41 poenom, šest dodavanja i tri skoka. Al Horford je imao 17 poena, devet skokova i pet dodavanja. Marcus Smart je ubacio 17 poena, šest skokova, šest dodavanja i dvije ukradene.

Detroit Pistons – Washington Wizards 113:112

Pistonsi su na domaćem terenu došli do treće pobjede zaredom. Marcus Morris ih je predvodio s 25 poena, 11 skokova i tri dodavanja. On je s istekom vremena ubacio poene za pobjedu nakon promašenog šuta Tobiasa Harrisa, Morris je bio najviši i uspio je pospremiti odbijanac. Reggie Jackson je imao 19 poena, osam dodavanja i tri skoka. Harris je upisao 18 poena, devet skokova i pet dodavanja. Boban Marjanović je igrao pet minuta i ubacio je dva poena. Kod Wizardsa najbolji je bio John Wall s 19 poena, deset dodavanja, sedam skokova i dvije ukradene. Markieff Morris je imao 19 poena, devet skokova, dva dodavanja i dvije ukradene.

Charlotte Hornets – Brooklyn Nets 112:105

Hornetsi su pobijedili Netse, a u redovima domaćina čak osam igrača je imao dvoznamenkaste brojke. Michael Kidd-Gilchrist je imao 17 poena, 14 skokova i dvije blokade. Kemba Walker je ubacio 16 poena, šest dodavanja i četiri skoka. Nicolas Batum je upisao 16 poena, devet skokova, šest dodavanja i četiri ukradene. Kod Netsa najbolji je bio Brook Lopez s 24 poena, pet skokova, četiri dodavanja i dvije blokade. Bojan Bogdanović je imao 16 poena, tri skoka i tri dodavanja.

Atlanta Hawks – Philadelphia 76ers 110:93

Atlanta Hawksi su se lako obračunali sa 76ersima. Paul Millsap je imao 22 poena, deset skokova i dvije blokade. Dwight Howard je ubacio 13 poena, 15 skokova i tri dodavanja. Kod Phile najbolji je bio Ersan Ilyasova s 21 poenom, četiri dodavanja i tri skoka. Robert Covington je imao 15 poena, deset skokova i dva dodavanja. Dario Šarić je igrao 15 minuta i imao je tri poena, četiri skoka i dvije ukradene.

New York Knicks – Phoenix Suns 105:107

Sunsi u New Yorku bili bolji od Knicksa i tako su im nanijeli 13. poraz u posljednjih 16 utakmica. Devin Booker je predvodio Sunse s 26 poena i dva dodavanja. Eric Bledsoe je imao 23 poena, sedam dodavanja i pet skokova. Kod Knicksa najbolji je bio Carmelo Anthony s 31 poenom, šest dodavanja i sedam skokova, Derrick Rose je imao 26 poena, pet dodavanja i tri skoka.

Miami Heat – Milwaukee Bucks 109:97

Dion Waiters bio je najbolji kod domaćina s 33 poena, tri dodavanja i tri skoka. Goran Dragić ubacio je 25 poena, šest dodavanja. Hassan Whiteside je imao 16 poena, 15 skokova i dvije blokade. Kod Bucksa najbolji je bio Giannis Antetokounmpo s 24 poena, deset skokova, tri dodavanja i dvije ukradene. Jabari Parker je imao 16 poena, sedam skokova, četiri dodavanja. Mirza Teletović nije nastupao.

Memphis Grizzlies – Houston Rockets 95:119

Nakon poraza od Warriorsa, Rocketsi su se oporavili i došle do pobjede nad Memphisom. James Harden je ubacio 29 poena, deset dodavanja, šest skokova, tri ukradene i dvije blokade. Sam Dekker je imao 30 poena, četiri skoka i dvije ukradene. Eric Gordon je ubacio 21 poen, pet dodavanja i tri skoka.  U redovima domaćina najbolji je bio Marc Gasol s 32 poena, pet skokova, tri blokade i dvije ukradene.

Cleveland Cavaliers – San Antonio Spurs 115:118 (OT)

Nakon produžetaka Spursi su došli do nove pobjede na gostovanjima. Kawhi Leonard je imao 41 poena, šest skokova, pet dodavanja. LaMarcus Aldridge je imao 16 poena, 12 skokova, šest dodavanja i dvije blokade. Kod Cavsa najbolji je bio LeBron James s 29 poena, sedam dodavanja, šest skokova i dvije ukradene. Kyrie Irving je upisao 29 poena, devet dodavanja, tri skoka i dvije ukradene.

Denver Nuggets – Los Angeles Clippers 123:98

Još jedna odlična utakmica Nuggetsa i nova pobjeda. Nikola Jokić je ubacio 19 poena, deset skokova i tri dodavanja. Danilo Gallinari je imao 18 poena, četiri skoka i dva dodavanja. Wilson Chandler je upisao 18 poena, sedam dodavanja. Jusuf Nurkić je imao 12 poena, pet skokova i tri dodavanja. Kod Clippersa najbolji je bio Marreese Speights s 18 poena, tri skoka i dva dodavanja. Austin Rivers je imao 16 poena, pet dodavanja i dva skoka.

Utah Jazz – Indiana Pacers 109:100

Jazzeri su došli do šeste pobjede zaredom. George Hill je imao 30 poena, šest skokova i pet dodavanja. Rudy Gobert je ubacio 19 poena, 11 skokova. Gordon Hayward je imao 27 poena i dva skoka. Kod Pacersa najbolji je bio Jeff Teague s 19 poena, sedam dodavanja, četiri skoka i tri ukradene. Paul George je imao 19 poena, četiri skoka i dva dodavanja.

Chicago Bulls – Sacramento Kings 102:99

Bullsi su uspjeli doći do pobjede u Sacramentu. Dwyane Wade je imao 30 poena, šest skokova, četiri dodavanja, tri ukradene i četiri blokade. Jimmy Butler je ubacio 23 poena, sedam skokova i pet skokova. Kod Kingsa najbolji je bio DeMarcus Cousins s 42 poena, 14 skokova, tri dodavanja i dvije blokade.

Latest Posts

NE PROPUSTITE