Thursday, May 9, 2024

ZADNJE OBJAVE

Leonard najbolji u pobjedi Spursa, Hardenov triple-double nedovoljan za slavlje Rocketsa

Sinoć je na NBA parketima odigrano pet utakmica. Spursi su došli do pobjede nad Timberwolvesima, Miami je kod kuće pobijedio Houston, a Netsi su upisali novi poraz kod kuće. Mavsi su u uzbudljivoj završnici bili bolji od Bullsa, a u pobjedi Nuggetsa sjajnu večer ponovno je imao Nikola Jokić. U porazu Lakersa jako dobar je bio Zubac koji je imao double-double.

Miami Heat – Houston Rockets 109:103

Miami je prekinuo niz od četiri poraza zaredom, pobijediviši Houston na domaćem terenu. Houston je doživio treći poraz u zadnje četiri utakmice. Najbolji u redovima Heata je bio Goran Dragić s 21 poenom, osam dodavanja, osam skokova. Hassan Whiteside je imao 14 poena, 15 skokova. Dion Waiters je imao 17 poena, pet skokova, tri dodavanja. Wayne Ellington je ubacio 18 poena, četiri skoka. James Harden u redovima Rocketsa je ponovno imao triple-double s 40 poena, što je četvrti put ove sezone. Još samo fali jedan takav triple-double kako bi se izjednačio s Oscarom Robertsonom. Imao je i 12 skokova, deset dodavanja i dvije ukradene. Ali to nije bilo dovoljno za pobjedu.

Brooklyn Nets – Toronto Raptors 109:119

11 poraz Netsa zaredom. Kod kuće su ih svladali Raptorsi koje je predvodio DeMar DeRozan s 36 poena, 11 skokova, šest dodavanja. Kyle Lowry nije igrao, a sjajnu utakmicu odigrao je Cory Joseph koji je ubacio 33 poena, četiri skoka i četiri dodavanja. Kod Netsa najbolji je bio Brook Lopez s 28 poena, osam skokova, dva dodavanja i dvije blokade. Bojan Bogdanović je imao 11 poena, tri skoka.

Chicago Bulls – Dallas Mavericks 98:99

Mavsi su došli do treće pobjede zaredom zahvaljujući Wesleyju Matthewsu koji je 11 sekundi prije kraja pogodio šut za pobjedu. Dwyane Wade je s duge strane promašio za pobjedu Bullsa. Najbolji u redovima Dallasa bio je Harrison Barnes s 20 poena, četiri skoka i dodavanjem. Seth Curry je imao 18 poena, dva dodavanja, dva skoka i dvije ukradene. Jimmy Butler je bio najbolji kod Bullsa, upisao je 24 poena, 12 dodavanja i devet skokova. Robin Lopez je imao 21 poen, pet skokova. Wade je ubacio 17 poena, pet skokova i dva dodavanja.

San Antonio Spurs – Minnesota Timberwolves 122:114

Dobrom obranom u drugom poluvremenu Spursi su uspjeli doći do nove pobjede. Najbolji je bio Kawhi Leonard koji je imao 34 poena, sedam skokova i pet dodavanja. LaMarcus Aldridge je ubacio 29 poena, četiri skoka, tri dodavanja i dvije blokade. Kod Minnesote najbolji je bio Karl-Anthony Towns s 27 poena, 16 skokova. Ricky Rubio je imao 21 poen, 14 dodavanja, dva skoka, dvije ukradene. Zach LaVine je imao 18 poena, četiri skoka, dva dodavanja.

Los Angeles Lakers – Denver Nuggets 121:127

Peti poraz zaredom Lakersa, dok su Nuggetsi došli do treće pobjede zaredom. Ponovno je impresivan bio Nikola Jokić koji je ubacio 29 poena, 15 skokova i tri blokade. Will Barton je imao 26 poena, osam dodavanja i četiri skoka. Kenneth Faried je imao 20 poena, sedam skokova i dva dodavanja. Jusuf Nurkić je igrao osam minuta i ubacio je tri poena i tri skoka. Kod Lakersa najbolji je bio Louis Williams s 24 poena, sedam dodavanja i četiri skoka. Nick Young je imao 22 poena, tri ukradene i dva skoka. Ivica Zubac je sjajno iskoristio svoju minutažu. U 26 odigranih minuta ubacio je 11 poena, 13 skokova i tri blokade.

Latest Posts

NE PROPUSTITE