Sunday, September 24, 2023

ZADNJE OBJAVE

Leonard: Nekad se osjećam sebično

Kawhi Leonard se osjeća odlično u San Antonio Spursima.

Imao sam osjećaj da me nitko ne primjećuje tijekom igranja na fakultetu, iako sam još od srednje škole znao da ako dobijem šansu da zaigram u NBA, mogu biti All-Star igrač. Osjećam se blagoslovljeno što sam dobio priliku igrati u odličnoj organizaciji s odličnim trenerom koji cijene moj trud i daju mi priliku da igram, zabijam više koševa i dobro koristim svoje minute”, izjavio je Leonard.

Leonard je proglašen najboljim igračem finala 2014. godine, najboljim obrambenim igračem 2015. godine, a ove godine je dogurao do startne pozicije na All-Star utakmici.

Leonard nije odmah po dolasku u ligu imao status zvijezde. Prve dvije sezone su mu bile dosta teške i tek je u svojoj trećoj sezoni pokazao puni potencijal.

Bio sam sretan što pobjeđujemo, ali nekada se jednostavno osjećaš sebično i želiš napraviti više na terenu da bi pomogao svojoj ekipi. Uvijek sam bio tip koji želi maksimalno iskoristiti svoje minute. Nije mi bilo bitno koju ulogu mi daju, ja sam samo htio biti najbolji u ligi u toj ulozi.”

Leonard je još jedan u nizu dobrih poslova Spursa. Kawhi je draftiran od strane Indiana Pacersa 2011. godine kao 15. izbor te je iste večeri razmijenjen u San Antonio za playmakera Georga Hilla. Dolazak u organizaciju koja radi studiozno i planirano bio je pun pogodak. Fantastične fizičke karakteristike i radna etika, doveli su ga do statusa jednog od boljih igrača lige i definitivno budućeg vođu Spursa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE