Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Licemjerni Barkley napao Duranta

Mnogo je „brbljavaca“ u liku i djelu bivših NBA igrača koji vole kritizirati današnje igrače, no definitivno jedan od najvećih po tom pitanju je Charles Barkley. Ovoga puta se namjerio na koga drugog nego Kevina Duranta.

„Kevin je nevjerojatan igrač i dobar klinac, ali je jednostavno razočarao oslabivši jednu momčad kako bi se pridružio nevjerojatnoj momčadi Warriorsa. Razočarao je s natjecateljskog gledišta. Kao što je LeBronu više značio naslov u Clevelandu, tako bi i Kevinu značio više naslov u Oklahomi nego u Warriorsima.“, izjavio je Barkley.

Kritizirajući Duranta, Chuck je zaboravio da je svojevremeno napravio sličnu stvar. 1995. godine kada je „pukla“ veza između njega i Phoenix Sunsa, zatražio je trade ni manje ni više već u Houston Rocketse Hakeema Olajuwona i Clydea Drexlera koji su se tada smatrali jednim od rijetkih konkurenata Chicago Bullsima.

Barkley je progovorio i o iskompleksiranosti današnjih zvijezda prstenom.

Sami smo se doveli do toga da se tim igračima govori ‘Ako nemaš prsten ti si nitko.’. Ja se ne osjećam kao nitko i prilično sam siguran da se tako ne osjećaju Patrick Ewing, Karl Malone i John Stockton – mi mislimo da smo bili poprilično dobri. Današnji klinci osjećaju previše pritiska na sebi i svatko želi pobijediti”.

Latest Posts

NE PROPUSTITE