Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lillard hvali kemiju Blazersa

Portland Trail Blazersi jedna su od najljepših priča tekuće NBA sezone. Momčad iz Rip Cityja igra vrlo dobro unatoč činjenici da su na ljeto ostali bez svog objektivno najboljeg igrača LaMarcusa Aldridgea, koji je kao slobodan igrač potpisao za San Antonio Spurse.

Sjajan je osjećaj, sav uložen trud nam se vraća. Proveli smo puno vremena zajedno, trenirali punom parom više od mjesec dana prije početka sezone i uspostavili sjajno zajedništvo u momčadi,” izjavio je razigravač i glavna uzdanica Blazersa Damian Lillard.

Veliki vjetar u leđa ekipi je dala pobjeda nad Cleveland Cavaliersima dan nakon Božića od čak 29 koševa razlike (105-76), nakon koje su na sjajnom omjeru 26-16.

Znali smo da će biti teško na početku sezone te smo morali biti spremni na razne poteškoće. Prošli smo taj težak period, to nas je učinilo boljima i sada se borimo za doigravanje,” kazao je Lillard, vodeći strijelac ekipe sa 25,5 koševa po utakmici, i skromno nadodao: “Nisam ja onaj koji radi sve, nisam onaj koji sam nosi momčad. Za to je zaslužna cijela ekipa, imamo dobre rezultate jer vjerujemo da to možemo. Svatko kada je došao je rekao da može više nego što drugi za njega misle, i svatko puno pridonosi ovoj ekipi.”

Blazersima je većina sportskih analitičara na početku sezone prognozirala “tankiranje” i borbu za život na dnu Zapadne konferencije, no oni trenutno drže šestu poziciju na Zapadu s omjerom 38-36. Budite sigurni da nas do kraja regularnog djela očekuje zanimljiva borba jer prvi “ispod crte”, Dallas Mavericksi, imaju samo 3 pobjede manje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE