Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lillard i DeRozan odlični u pobjedama, Lakersi svladali Warriorse

Washington Wizards – Atlanta Hawks 95:92

Wizardsi su uspjeli doći do prve pobjede u novoj sezoni i to na domaćem terenu, pobjedom protiv Atlanta Hawksa. John Wall i Bradley Beal su bili najbolji kod Wizardsa. Wall je ubacio 21 koš, uhvatio deset skokova i podijelio šest dodavanja. Beal je imao 28 koševa. Kod Hawksa 20 koševa su imali Dwight Howard i Dennis Schröder. Howard je uhvatio i 12 skokova i još je ukrao tri lopte.

Toronto Raptors – Miami Heat 96:87

DeMar DeRozan ušao je u povijest uz Michaela Jordana kao jedini igrači koji su u prvih pet utakmica postigli preko 30 koševa. U ovoj pobjedi DeRozan je upisao 34 koša, četiri skoka i četiri dodavanja. Terrence Ross je dao doprinos s klupe upisavši 20 koševa. U redovima Miamija Hassan Whiteside je imao 21 koš, 16 skokova, tri dodavanja i dvije ukradene. Goran Dragić je bio najbolji uz njega sa 17 koševa, pet skokova i pet dodavanja.

Brooklyn Nets – Charlotte Hornets 95:99

Neizvjesno je bilo u Brooklynu gdje je ekipa Netsa izgubila svoj četvrti susret u sezoni. Bojan Bogdanović je imao lošu šutersku večer no svejedno je upisao 14 koševa sa šutem 4-17, trice 2-9, uz četiri skoka. Brook Lopez je opet predvodio Netse s 18 koševa sa šutem 7-17 s tricom 2-6.  Kod gostiju, Kemba Walker je imao odličnu večer. Upisao je 30 koševa i šest skokova. Nicolas Batum je također bio dobar s 18 koševa i devet skokova.

Chicago Bulls – New York Knicks 104:117

Zahvaljujući sjajnoj posljednjoj četvrtini, Knicksi su uspjeli doći do pobjede na gostujućem terenu. Većinom su oni ti koji su bili u vodstvo no Chicago se držao. U posljednjoj četvrtini Knicksi su pobijedili 33:23 što je bilo dovoljno za ovu visoku pobjedu. Kristaps Porzingis je imao 27 koševa i pet skokova kod pobjednika, a odličan je bio i Carmelo Anthony s 25 koševa, sedam skokova i četiri dodavanja. Dwayne Wade podsjetio je na najbolje dane u Miamiju te je u ovoj utakmici imao 35 koševa uz šut za tri 5-7. Također je i uhvatio deset skokova. Treba pohvaliti i Derricka Rosea koji je uz slabiji šut upisao 15 koševa, uhvatio sedam skokova i podijelio 11 dodavanja.

Memphis Grizzlies – Los Angeles Clippers 88:99

Chris Paul odigrao je još jednu maestralnu utakmicu za Clipperse. Ubacio je 27 koševa, podijelio 11 dodavanja, ukrao šest lopti i uhvatio četiri skoka i napravio dvije blokade. Bio je po cijelome terenu. Treba istaknuti DeAndre Jordana zbog njegovih skokova, ovaj put je upisao 21 uz šest koševa. Kod domaćina najbolji su bili Marc Gasol s 21 košem, devet skokova i četiri dodavanja i Mike Conley koje je imao 30 koševa i 11 dodavanja.

New Orleans Pelicans – Phoenix Suns 111:112 (OT)

Sunsi su uspjeli doći i do druge pobjede zaredom i obje utakmice su pobijedili u produžetku. Nakon Trail Blazersa nove žrtve su bili Pelicansi koji još ne znaju za pobjedu. Napokon je eksplodirao jedan od najpotencijalnijih budućih zvijezda Devin Booker s 38 koševa, četiri skoka i tri dodavanja. Tyson Chandler imao je 12 koševa i 18 skokova. Dragan Bender ponovno nije nastupio. Pelicanse je predvodio nitko drugi nego Anthony Davis. Imao je 22 koša, 11 skokova i četiri blokade.

Dallas Mavericks – Portland Trail Blazers 95:105

Uz Pelicanse i Mavericksi su još jedna ekipa koja ne zna za pobjedu ove sezone. Novi poraz nanijeli su im Blazersi koje je predvodio fantastični Damian Lillard s 42 koša uz šut 12-18, četiri skoka i četiri dodavanja. Šutirao je tricu 5-6. Kod Mavsa najbolji je bio J.J Barea s 23 koša i šest dodavanja.

Utah Jazz – San Antonio Spurs 86:100

Bez Tony Parkera Spursi se uspjeli osvetiti Jazzerima za poraz nanesen prije nekoliko dana. Ovaj put Kawhi Leonard i LaMarcus Aldridge su bili dobro raspoloženi te su Leonard s 29 i Aldridge 19 koševa predvodili Spurse do nove pobjede. Spursi sada imaju četiri pobjedu u gostima bez ijednog poraza. Rodney Hood imao je 18 koševa, pet skokova u redovima Utahe.

Los Angeles Lakers – Golden State Warriors 117:97

I sigurno najveće iznenađenje večeri. Lakersi su u svojoj dvorani uspjeli razbiti Warriorse 20 razlike. Ivica Zubac u ovom susretu je odigrao samo jednu minutu. Julius Randle je imao 20 koševa i 14 skokova. Odličan je bio s klupe i Louis Williams koji je također upisao 20 koševa uz četiri dodavanja. Stephen Curry prekinuo je niz od 157 utakmica u kojima je postigao tricu. 0-10 za tri, 13 koševa, osam skokova i 11 dodavanja. Kevin Durant je imao 27 koševa ali to nije bilo dovoljno da se spriječe raspoloženi Lakersi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE