Sunday, April 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lillard za Simmonsa, samo glasina ili nešto više?

Rani playoff exit bilo koje ekipe uvijek za sobom povlači određene repove, samim time i potencijalne tradeove glavnih zvijezda.
Šuškanja i došaptavanja ovaj put ne zaobilaze Blazerse 76erse. Iako je do prije nekoliko sezona Damian Lillard uvjeravao sebe i sve oko sebe da je Portland  njegov dom i krajnja igračka destinacija, dva neuspješna nastupa u playoffu promijenila su percepciju cijele priče. Iako je dobio novog trenera koji bi trebao u obrani donijeti “faul više”, Billupsova akvizicija kako se čini, nije previše ojačala pregovaračku poziciju Blazersa oko ostanka Lillarda.
S druge strane SAD-a, jedan krug playoffa dalje i par sati više, ni u Philadelphiji nisu zadovoljni kako se još uvijek aktualna sezona rasplela. Poraz od Hawksa u sedmoj utakmici na domaćem terenu, nikoga nije ostavio ravnodušnim na “gornjem katu”, a igre prvog razigravača pogotovo. Navijači su ogorčeni Simmonsovim izvedbama u playoffu, a i sam Australac je izgubio samopouzdanje. Postotak šuta od 34% s linije slobodnih bacanja i “vatromet” veselja u dvorani nakon pogođene trice ne čini nikoga zadovoljnim, pa se tako postavlja pitanje što i kako dalje.
Je li ova trampa realna i koliko, pokazati će vrijeme. Jedno je sigurno, Simmons svojim igrama nije odveć povisio sebi cijenu, dapače, vrlo je izgledno da bi u slučaju tradea 76ersi morali ponuditi još nešto, odnosno još nekog igrača. S druge strane, ni ugovorna strana posla nije zanemariva. Simmons ima ugovor do 2025.godine koji iznosi nešto više od 177 milijuna dolara, dok je s druge strane Lillard nedavno potpisao četverogodišnje produženje vrijedno nešto više od 176 milijuna dolara. Provjeri kako zaraditi od web stranice ?
Hoće li jedan od posljednjih dijelova “procesa” put Oregona, odnosno hoće li Philadelphia u Lillardu dobiti katalizatora za rundu dvije više u playoffu, ostaje nam za vidjeti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE