Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lillard:”Ne zanima me priključivanje super momčadima”

Lider ‘Portlanda’ Damian Lillard ne vidi izazov ili zabavu u tome da se priključi nekom moćnom NBA tandemu te na taj način direktno utječe na stvaranje nove super-momčadi. 29-godišnji bek ‘Blazersa’ kaže da poštuje sve pokušaje i radnje klubova usmjerene ka jedinstvenom cilju – osvajanju titule, ali da on voli raditi na svoj način. Lijepo mu je u Portlandu i zadovoljan je, a namjera mu je vratiti ‘Blazerse’ na stare staze slave. Podsjetimo, jednom su bili prvaci (1977: https://www.youtube.com/watch?v=W785m6afU4g), a tri su puta osvojili konferencijsku titulu (1977, 1990, 1992).

”Ne želim ići tim putem. Kako drugi odlučuju o svojim karijerama, tako i ja želim odlučivati o svojoj. Kad bih otišao iz Portlanda, u što sam onda uložio sve ove godine? Ako bih otišao igrati zajedno sa još nekoliko zvijezda, malo je onih koji će posumnjati u to da bi upravo mi na kraju slavili. I slavili bi, ali što je u tome zabavno? Kakav bi mi to bio izazov?”

Znakovito, ‘Blazersi’ su odlučili u novoj sezoni na pet domaćih utakmica nositi kopije dresova iz sezone 1976/77 kad su jedini put u klupskoj povijesti osvojili titulu NBA prvaka. Recimo i da će im iduća sezona biti jubilarna – pedeseta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE