Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lin: Mislim da neæu više zaigrati ove sezone

Senzacija ovogodišnjeg izdanja NBA lige, Tajvanac Jeremy Lin, izjavio je da se osjeæa dobro nakon što je prošloga tjedna bio podvrgnut operaciji koljena, ali i da ne vjeruje u povratak na košarkaški teren ubrzo.

“Ukoliko se ne dogodi nešto èudesno, mislim da neæu moæi pomoæi momèadi ove sezone” rekao je Lin, košarkaš New York Knicksa koji trenutno drže sedmo mjesto Istoène konferencije.

Doigravanje poèinje 28. travnja, a Linov oporavak trebao bi potrajati ne kraæe od šest tjedana. Drugim rijeèima, Knicksi moraju barem do drugog kruga doigravanja da bi Lin mogao zaigrati.

“Ovisi koliko æemo daleko otiæi. Meðutim, želim se u potpunosti oporaviti i tek onda vratiti na parket. Radimo sve što je u našoj moæi da se što prije vratim” rekao je Tajvanac.

New York je u noæi s nedjelje na ponedjeljak u Madison Square Gardenu (New York) slavio protiv Chicago Bullsa 100-99 te tom pobjedom zasjeo na sedmo mjesto koje ga u prvom kolu doigravanja vodi na Miami Heat. Do šestog mjesta ne može, pa æe 10 utakmica do kraja regularnog dijela sezone (skraæene) to biti velika borba s Philadelphijom i Milwaukeejem za sedmo odnosno osmo mjesto Istoka. Sve tri momèadi nalaze se unutar jedne utakmice.

Latest Posts

NE PROPUSTITE