Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lin si napokon priuštio vlastiti stan

U dvosobni stan u predgraðu New York Cityja uselio se u srijedu ujutro Jeremy Lin, 23-godišnje košarkaško otkriæe godine u Sjedinjenim Amerièkim Državama.

Najbolji igraè prošlog tjedna u Istoènoj konferenciji NBA lige, koji je Njujorèane doveo do serije od šest uzastopnih pobjeda, u SAD-u je postao prièa dana nakon što se otkrilo da je, neposredno prije vlastite eksplozije, živio kao uljez u dnevnoj sobi podstanarskog stana njegova brata Josha, inaèe studenta èetvrte godine stomatologije na Njujorškom sveuèilištu. Ondje je provodio slobodno vrijeme koje je imao odraðujuæi kratkoroène tjedne ugovore s New York Knicksima, i nadajuæi se prilici u slavnoj momèadi prije no što ga otpuste.

Njegova kauèka sudbina takoðer se ogleda u èinjenici da je noæ prije starterskog debija u prvoj momèadi Knicksa pretprošle subote protiv New Jerseya, u kojem je odskoèio s 25 koševa i sedam asistencija, prospavao na kauèu kod suigraèa Landryja Fieldsa.

Došla je vijest da je u srijedu Lin napokon unajmio stan samo za sebe, te da æe napokon spavati u krevetu. Rijeè je o luksuznome dvosobnom stanu u kojem je svojedobno, prije no što su ga Knicksi zamijenili u Golden State, živio krilni centar David Lee, te u kojem je privremeno, po dolasku iz Phoenix Sunsa, boravio Amare Stoudemire, danas stanovnik Manhattana.

Linov novi dom nalazi se u Trumpovu tornju u centru Cityja. Èetvrt se zove White Plains. Zgrada je vrlo brizu Knicksovoj dvorani za treninge u Greenboroughu.

Premda je postao planetarna zvijezda, pitanje je hoæe li se Lin do kraja sezone moæi priuštiti vlastitu stambenu nekretninu u New Yorku. Igra za ugovor koji mu jamèi maksimalno 800.000 dolara godišnje. Kako je zaigrao, Knicksi æe, meðutim, oèito morati dobro platiti da ga zadrže u svojim redovima i iduæe sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE