Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lin uspješno operiran i nada se nastupu u doigravanju

U ponedjeljak je košarkaš NBA momèadi New Yorka Jeremy Lin uspješno operiran, a u prvom intervjuu nakon zahvata ponadao se uspješnom i brzom oporavku kako bi zaigrao veæ u ovosezonskom doigravanju.

Putem svog profila na društvenoj mreži Facebook Lin je izvjestio javnost da je operacija kojom mu je u bolnici na Manhattanu odstranjen komadiæ odlomljenog meniska u lijevom koljenu bila uspješna.

“Hvala Bogu da je operacija prošla bez problema. Sada sam na putu oporavka. Vratit æu se jaèi i brži nego prije. Možda veæ u doigravanju ove sezone”, napisao je Lin.

Njegov najbolji prijatelj iz momèadi Knicksa Landry Fields na èijem je famoznom kauèu Lin spavao do velikog iskoraka na veliku NBA scenu u utakmici s Netsima 4. veljaèe, rekao je da je Linov oporavak velika motivacija cijeloj momèadi do kraja sezone.

“Ovo je jako teško razdoblje za njega. Znam koliko mu je važan uspjeh momèadi, a sada je na nama da odemo daleko u doigravanju kako bi mu pružili dovoljno vremena da se oporavi i prikljuèi nam se veæ ove sezone na parketu”, poruèio je Fields.

Lijeènici su oporavak Jeremyja Lina procijenili na oko šest tjedana, a on se našalio na svoj raèun jer je prema njegovim rijeèima prilikom davanja prvih izjava po operaciji, vjerojatno još pod utjecajem anestezije, povratio pred prisutnim novinarima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE