Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ljetna liga, Orlando: Hansbough solidno, Sutonu 12 minuta

Noæas je u Orlandu poèela Orlando Pro Summer liga, koja je ujedno i zagrijavanje za onu glavnu ljetnu liga koja æe trajati od 10. do 19. srpnja u Las Vegasu. Prvi dan odigrana su tri susreta, a prve minute u dresu Utah Jazza ubilježio je potencijali hrvatski reprezentativac, Goran Suton.

Momèad Indiane Pacers pobjedila je kombiniranu momèad New Jersey Netsa i Philadelphie 76ers. U dresu Indiane oèekivano je najviše pokazao Tyler Hansbrough, jedna od najveæih zvijezda NCAA lige u ovom desetljeæu. Ovogodišnji 13. izbor NBA drafta upisao je 17 koševa, 5 skokova, 3 ukradene lopte i 1 asistenciju, dok je Brandon Rush pridodao 15 koševa, 7 skokova i 2 asistencije. Odliènu igru je pokazao i Roy Hibbert upisavši 12 koševa i 9 skokova. U drugoj, miksanoj ekipi najraspoloženiji je bio Marreese Speights (Sixers) ubacivši 28 koševa, a uz to uhvatio je i 11 lopti, dok je košarkaš Netsa Chris Douglas-Roberts upisao 20 koševa.

U drugom susretu noæi izmeðu Utah Jazza i Boston Celticsa Goran Suton je odigrao dobrih 12 minuta i za to vrijeme upisao 4 koša, 3 skoka i 1 asistenciju. U njegovoj ekipi nije bilo igraèa koji bi se posebno istaknuo, najbolje brojke ipak izgledaju kod Josha Duncana koji je bio jedini dvoznamenkasti u rubrici koševa. Na drugoj strani su košarkaški Celticsa sasvim nadigrali svoje protivnike, ubacivši èak pet trica više (7-2), a ukrali su i 9 lopti više (19-10). Dvoznamenkasti kod zelenih bili su: Bill Walker, Gabe Pruitt, J.R. Giddens, Nick Fazekas i Lester Hudson.

Domaæini, košarkaški Orlando Magica su ipak loše otvorili ovu Pro summer ligu. Rezultatom 88:77 nadigrali su ih protivnici iz Oklahome City. Za pobjednièku momèad su igrali Shaun Livingston (7 koševa, 6 asistencija i 2 koša), treæi izbor ovogodišnjeg NBA drafta James Harden (17 koševa i 4 skoka) te Russell Westbrook (22 koša, 9 asistencija i 5 skokova). U dresu Magica su bila dva bivša košarkaša Netse Ryan Anderson (21 koš, 7 skokova) i Maurice Ager (9 koševa). No, titulu za igraèa utakmice bi ipak dobio Jeremy Richardson koji je jedini u prva tri susreta upisao double-double uèinak (18 koševa i 11 skokova).

GLEDAJTE LJETNU LIGU U ORLANDU IZRAVNO PUTEM INTERNETA.

Rezultati, 1. dan:
Nets/Sixers – Indiana Pacers 67:75 (statistika)
Oklahoma City Thunder – Orlando Magic 88:77 (statistika)
Boston Celtics – Utah Jazz 87:56 (statistika)

Latest Posts

NE PROPUSTITE