Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ljetna liga, Orlando: Hibbert i Hansbrough za novu pobjedu Pacersa

Nakon treæeg dana ljetne lige u Orlandu koja je i ujedno zagrijavanje za onu pravu ljetnu ligu koja poèinje 10. srpnja u Las Vegasu, momèad Indiane i dalje je bez poraza, a predvode je dvojac Tyler Hansbrough i Roy Hibbert.

Tyler Hansbrough je potpuno nadigrao Sutonove Jazzere te su tako Pacersi upisali i svoju treæu pobjedu. Upravo bivši košarkar North Caroline je bio najzaslužniji za novu pobjedu Pacersa upisavši 24 koša i 5 skokova, dok je Roy Hibbert pridodao 21 koš i 8 skokova. Za Utah je ponovno startao Goran Suton, ali ovog puta je za malo više od 17 minuta upisao svega 4 koša, 1 skok i 1 asistenciju.

Orlando Magic je poslije prve utakmice i poraza protiv Indiane podigao svoju igru i veoma lako upisao svoju drugu pobjedu. Richard Hendix, igraè koji se ovih dana spominjao kao moguæe pojaèanje za klub sa Kalelarge je upisao 17 koševa i 12 skokova. Pitanje je hoæe li Hendrix samo tako neopaženo proæi kroz oèi mnogih skauta koji prate ovogodišnju ljetnu ligu u Orlandu. Ryan Anderson je ponovno pokazao odliènu igru i upisao 21 koš te dodao 7 skokova i 3 asista. Isti broj koševa je postigao bivši košarkar Netsa Maurice Ager, dok je Kasib Powell dodao 19 koševa i 3 skoka. U kombiniranoj momèadi Netsa i Sixersa je najbolji bio Terrence Williams koji je zabilježio 16 koševa, 7 skokova i 4 asistencije, dok je možda manje poznati Dionte Christmas pridodao 18 koševa i 2 skoka.

U posljednjoj utakmici su slavili košarkaši Oklahome City protiv ekipe Bostona. Thundersi su na krilima Russella Westbrooka (26 koševa, 4 skoka i 5 asistencija) upisali svoju drugu pobjedu na ovoj ljetnoj ligi. Zanimljivo je da noæas u igru nije ulazio povratnik u NBA Serge Ibaka koji je u prva dva dana pokazao dosta dobro igru, a iznenaðuje mala minutaža koju je dobio i James Harden (3. izbor ovogodišnjeg drafta) koji je poèeo sa klupe te dobio svega 13 minuta, ali zato upisao 9 koševa. Kod Oklahome vrijedi spomenuti i sve bolju igru Shauna Livingstona koji se vraæa poslije teške ozljede. Danas ujutro je upisao 10 koševa, 6 skokova i 2 asistencije. Kod Bostona kao i uvijek ponovno nije bilo igraèa koji se posebno istaknuo. Malo zapaženiji od ostalih bili su J. R. Giddens sa 16 koševa, 3 skoka i isto toliko asistencija, Bill Walker je upisao 11 koševa i 5 skokova, dok je Coby Karl upisao koš manje od Walkera i dodao 4 asistencije.

Ljestvica (3. dan):
Indiana 3-0
Orlando 2-1
Oklahoma 2-1
Utah 1-2
Boston 1-2
Philadelphia/Nets 0-3

Rezultati
Indiana Pacers – Utah Jazz 95:79 (statistika )
Orlando Magic – New JerseyNets /Philadelphia 76ers 108:86 (statistika)
Oklahoma City Thunder – Boston Celtics 94:82 (statistika)

Sutra igraju:

Oklahoma City Thunder – New Jersey Nets/Philadelphia 76ers
Orlando Magic – Utah Jazz
Boston Celtics – Indiana Pacers

Latest Posts

NE PROPUSTITE