Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ljetna liga, Orlando: Indiana završila bez poraza

Indiana je zahvaljujuæi fantastiènom Royu Hibbertu završila ljetnu ligu u Orlandu bez poraza. Naime, taj mladi centar je upisao 16 koševa i 11 skokova dok je ovog puta Tyler Hansbrough upisao samo 5 koševa, ali zato pridodao 9 skokova.

Košarkaši Orlanda su potpuno posustali u drugoj èetvrtini koju je Indiana dobila 22:12, a u tom djelu su blistali A.J. Price i Roy Hibbert. Ovog puta je potpuno u sjeni igraèa Pacersa ostao i najbolji igraè Magica na ovom turniru Ryan Anderson koji je upisao samo 6 koševa (šut iz igre 2/11) te 10 skokova. Richard Hendix, košarkaš Magica koji, ukoliko ne bi ove godine dobio ugovor sa strane Orlando Magica odnosno neke druge ekipe u NBA ligi, bi mogao postati i novi igraè Zadra. Talentirani centar je noæas upisao 10 koševa i 5 skokova, a domaæini su tako turnir završili sa negativnim skorom odnosno 2-3.

U pobjedi Utah Jazza je potpuno podbacio Goran Suton koji je juèer izjavio da ukoliko ne bude dobio ugovor u NBA da æe se odazvati Jasminu Repeši na ovogodišnjim pripremama reprezentacije. Bivši košarkaš Michigan Statea je za 20 minuta upisao 2 koša, 3 skoka i 1 asistenciju. Oklahoma je ovog puta štedjela Russella Westbrooka jer æe on i njegovi suigraèi sada odletjeti u Las Vegas gdje æe nastaviti sa drugom ljetnom ligom. Spomenuti moramo solidnu igru Jamesa Hardena (14 koševa i 5 skokova) i Shauna Livingstona (12 koševa, 5 skokova i 4 asistencije).

U kombiniranoj momèadi Netsa i Sixersa noæas je bilo samo sedam igraèa, a najbolju igru je pokazao Chris Douglas-Roberts. Taj košarkaš Netsa je upisao 15 koševa 3 skoka i 4 asistencije, dok je Sixer Marreese Speights pridodao 13 koševa i 3 skoka. Kod pobjednièke momèadi Nicku Fazekasu je nedostajao samo jedan skok do double-double uèinka (22 koša i 9 skokova), a odliènu utakmicu je odigrao i Gabe Pruitt koji je isto tako bio blizu double-double uèinka (13 koševa i 9 asistencija).

Rezultati:
Utah Jazz – Oklahoma City Thunder 70:60 (statistika)
New Jersey Nets / Philadelphia 76ers – Boston Celtics 79:92 (statistika)
Indiana Pacers – Orlando Magic 68:54 (statistika)

Konaèni razpored:
Indiana 5-0
Oklahoma 3-2
Utah 3-2
Orlando 2-3
Boston 2-3
Philadelphia/Nets 0-5

Latest Posts

NE PROPUSTITE