Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ljetna liga, Orlando: Ryan Anderson igraè dana, Suton dobar!

Poslije drugog dana ljetne lige u Orlandu gdje nastupaju Orlando, Indiana, Oklahoma City, Utah te kombinirana momèad New Jerseya i Philadelphie jedino su košarkaši Pacersa ostali bez poraza.

Indiana je juèer slavilia protiv kombinirane momèadi Netsa i Sixersa, dok su danas ujutro svladali ekipu Oklahome City Thunder rezultatom 91:88. Ponovno je oduševio Tyler Hansbrough, bivši košarkaš North Caroline upisavši 23 koša (4-8 za 2, 2-2 za 3 i 9-10 za 1), 4 skoka i 3 asistencije. Drugu utakmicu zaredom je odlièno odigrao i mladi Roy Hibbert koji je zabilježio 24 koša, 8 skokova i 3 asistencije. U poraženoj ekipi moramo spomenuti ponovno odliènu Jamesa Hardena, koji je pokazao još jednom zašto je bio izabran kao treæi igraè na ovogodišnjem NBA draftu, koji se tradicionalno organizira u njujorškoj dvorani Madison Square Garden. Harden je zabilježio 19 koševa (6-12 iz igre, 5-7 slobodna bacanja), 5 skokova i 3 asistencije. Naravno najbolji igraèi kod Thudnersa je oèekivano bio leteæi Russell Westbrook koji je uknjižio 22 koša i 8 asistencija.

Domaæi košarkaši su se ovog puta iskazali i tako se iskupili za juèerašnji poraz protiv Oklahome. Dodatnu motivaciju su im svakako dali i Dwight Howard te Vince Carter koji su uživo pogledali utakmice ljetne lige i naravno igru svojih suigraèa. Ponovno je blistao Ryan Anderson koji je upisao double-double uèinak od 33 koša i 14 skokova, no velik dio je pridodao i Kasib Powell sa 15 koševa, 2 skoka i 2 asistencije. Kod Bostona smo ponovno vidjeli veliki broj košarkaška sa dvoznamenkastim brojem koševa (4). Najraspoloženiji je bio Coby Karl sa 18 koševa, 4 skoka i 5 asistencija, a isti broj asistencija i skokova je imao Nick Fazekas, ali je imao 6 koševa manje od Karla. Spomenuti moramo još J.R. Giddensa sa upisanih 17 koševa, 5 skokova i 6 asistencija, dok je Gabe Pruitt dodao 14 koševa, a uz to uhvatio 3 lopte i asistirao èetiri puta.

Jedini koji još nisu slavili u maloj dvorani u Floridi je kombinirana ekipa Netsa i Sixersa koji su ovog puta priznali bolju igru igraèima Utah Jazza za koje je odlièno odigrao i Goran Suton. Moguæi hrvatski reprezentativac je upisao 6 koševa, 5 skokova i 2 asistencije, dok su po 12 koševa upisali Eric Maynor i Josh Duncan. U toj mješovitoj ekipi jedini koji je bio dvoznamenkast u rubrici koševa je košarkaš Netsa Chris Douglas-Roberts upisavši 27 koševa (8-14 iz igre i 11-13 slobodna bacanja) te k tome dodao i 3 skoka.

Trenutan raspored pobjeda i poraza na Orlando Pro summer league je slijedeæi:
Indiana 2-0
Utah 1-1
Orlando 1-1
Oklahoma 1-1
Boston 1-1
Philadelphia/Nets 0-2

Rezultati:
Orlando Magic – Boston Celtics 85:82 (statistika)
Indiana Pacers – Oklahoma City Thunder 91:88 (statistika)
Utah Jazz – New Jersey Nets/Philadelphia 76ers 83-68 (statistika )

Sutra igraju:
Indiana Pacers – Utah Jazz
Orlando Magic – New JerseyNets /Philadelphia 76ers
Oklahoma City Thunder – Boston Celtics

Latest Posts

NE PROPUSTITE