Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ljetna liga, Orlando: Suton odlièan u pobjedi Utaha

I nakon èetiri dana nema promjena na prvoj poziciji ljetne lige u Orlandu. Indiana na krilima Tylera Hansbrougha drži 100%-tni uèinak, dok kombinirana momèad Philadelphie i New Jerseya æe danas imati posljednu priliku da ulove prvu pobjedu.
Goran Suton je i noæas poèeo kao starter, te je ovog puta bio igraè Utaha sa najviše vremena provedenih na parketu. Za malo više od 25 minuta je upisao 8 koševa i 10 skokova, no ipak taj mladi sarajlija nije mogao zaustaviti Ryana Andersona koji je ponovno oduševio upisavši 26 koševa i 9 skokova. Odliènu igru kod Utaha je pokazao Derrick Brown koji je tako bio najzaslužniji za drugu pobjedu Utaha. Taj krilni košarkaš je upisao 25 koševa i 5 skokova. Za kraj možemo spomenuti loš šuterski dan Richarda Hendrixa, potencijalnog igraèa KK Zadra koji je upisao samo 2 koša i 8 skokova.

Indiana je ovog puta imala najteži put do nove pobjede, na krilima veæ toliko puta spomenutog dvojca – Roya Hibberta (28 koševa i 9 skokova) te Tylera Hansbrougha (22 koša i 5 skokova) pobijedili su igraèe Bostona rezultatom 91:88. Najbolji igraè Bostona je neoèekivano bio Chris Lofton koji je upisao 14 koševa i 9 skokova. Jedan zanimljiv podatak se može pronaæi u statistici Bostona koji je na parketu imao 8 razlièitih igraèa i svi igraèa su na parketu proveli najmanje 20 minuta, a nitko nije probio granicu od 30 minuta.

Posljednja utakmica je ponovno bilo poigravanje sa kombiniranom momèadi Philadelphie i Netsa koji su ovog puta pretrpjeli poraz od strane Oklahome sa 19 koševa razlike. Oèekivano i ovoga puta najbolji je bio Russell Westbrook sa 19 koševa  9 asistencija i 4 koša, dok Serge Ibaka koji juèer nije igrao je ovog puta upisao 15 koševa. Isti broj koševa je upisao i veoma talentirani James Harden, ali je uz to dodao i 3 skoka i 3 asistencije. Kod poražene ekipe se je iskazao Terrence Williams sa 14 koševa i 5 skokova, dok je Marreese Speights dodao 10 koševa i 9 skokova.

Ljestvica (4. dan):
Indiana 4-0
Oklahoma 3-1
Orlando 2-2
Utah 2-2
Boston 1-3
Philadelphia/Nets 0-4

Rezultati:
Oklahoma City Thunder – New Jersey Nets/Philadelphia 76ers 83:62 (statistika)
Orlando Magic – Utah Jazz 92:84 (statistika)
Boston Celtics – Indiana Pacers 88:91 (statistika)

Sutra igraju:
Utah Jazz – Oklahoma City Thunder
New Jersey Nets / Philadelphia 76ers – Boston Celtics
Indiana Pacers – Orlando Magic

Latest Posts

NE PROPUSTITE