Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ljetna liga: Warriorsima naslov, Valanciunas MVP

Sinoć je odigrana posljednja utakmica NBA Ljetne lige u Las Vegasu, a u dvoboju dvije neporažene momčadi bolji su bili igrači Golden State Warriorsa, rezultatom 91:77.

Utakmica je većim svojim tijekom bila izjednačena, iako su Warriorsi konstantno bili u vodstvu. Počeli su se odvajati u drugoj četvrtini, ali Sunsi se nisu predavali te je na ulasku u posljednju četvrtinu semafor pokazivao samo tri poena prednosti za Golden State. Sredinom četvrtine raspucao se Ian Clark te s 8 uzastopnih poena odveo Warriorse na prednost od 17 poena razlike, te je utakmica bila riješena.

Clark je bio najveće iznenađenje utakmice te je pogodio 7 od 10 trica za ukupno 33 poena. Standardno dobri bili su Kent Bazemore s 18 poena i 5 asistencija te Draymond Green s 12 poena i 8 skokova. Ako pogledamo utakmice ljetne lige unazad tri godine, Warriorsi imaju savršen omjer 15-0 te je jasno zašto su na početku ovogodišnjeg izdanja lige izjavili da idu na prvo mjesto.

Kod Sunsa je najviše pokazao Archie Goodwin s 18 poena, dok je samo poen manje ubacio Marcus Morris, uz 6 skokova.

Završetkom lige proglašeni su i najbolji igrači, Jonas Valanciunas iz Toronta ponio je nagradu za najkorisnijeg igrača, a uz njega su u najboljoj petorci prvak Bazemore, Cody Zeller iz Bobcatsa, John Henson iz Bucksa i Jeff Taylor iz Bobcatsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE