Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lonnie Walker:”Kao dijete bio sam seksualno zlostavljan”

San Antonio Spursi jedna su od 22 momčadi koja će nastupiti na završnici NBA lige u Orlandu. Član Spursa je i talentirani bek Lonnie Walker koji je mnoge iznenadio kada s e nedavno ošišao i uklonio svoj zaštitni znak, frizuru. U podužem postu na svome instagram računu, Lonnie je objasnio kako je ta frizura bila njegova sigurnost zbog seksualnog zlostavljanja koje je trpio kao dječak.

„S frizurom sam počeo u petom razredu osnovne škole, bio je to moj način skrivanja. Ljeta sam provodio sa širom obitelji. Imena bih izostavio, ali bio sam seksualno zlostavljan i silovan. U toj dobi čak sam se i naviknuo na to jer još nisam znao što je ispravno. Tada sam bio samo lakovjerno dijete koje nije znalo ništa u stvarnom svijetu. Moja kosa je bila nešto što sam mogao kontrolirati, od nje sam mogao stvarati nešto što je moje. U posljednje vrijeme ja nisam bio svoj, u glavi su mi se počele prikazivati te stvari iz prošlosti… a sve zbog koronavirusa. Ipak, pronašao sam svoj mir i unutarnju sreću. Oprostio sam svima, čak i ljudima koji to nikako nisu zaslužili. Moje šišanje je bilo puno više od samog šišanja. Kosa je bila maska kojom sam skrivao nesigurnost koju sam osjećao u svijetu za koji nisam bio spreman. Ali bolje sad nego nikad. – napisao je u vrlo emotivnoj poruci Lonnie Walker.

Lonnie je usprkos svemu 2018. godine biran kao 18. pick u prvom krugu NBA drafta od strane Spursa, a ove je sezone za Popovichevu momčad bio na prosjeku od 5.6 poena i 2.2 skoka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE