Wednesday, October 4, 2023

ZADNJE OBJAVE

Lonzo Ball će odraditi trening samo s Lakersima

Bivši razigravač UCLA univerziteta Lonzo Ball je odlučio ovih dana da uradi pripremne treninge za draft samo s momčadi LA Lakersa.

,,Tu ćemo odluku objaviti početkom lipnja,“ rekao je jedan neimenovani izbor.

Izvor je dodao da je ,,jedina želja Lonzova Los Angeles.“

Nakon sinoćne draft lutrije Lakersi su zadržali svoj izbor prve runde, te će birati drugi na ovogodišnjem draftu. Ako bi Boston Celticsi izabrali Markelle Fultza ili Josha Jacksona, Lonzu Ballu bi bila otvorena vrata LA-a.

Pored Balla, Lakersi su pokazali interes za ovim igračima: Markelleom Fultzom, De’Aaronom Foxom, Joshom Jacksonom and Jaysonom Tatumom.

,,Nekad je najveći pritisak birati prvi. Nekad se drugi izbor pokaže puno bolja opcija. Nalazimo se u fantastičnoj situaciji“, rekao je neimenovani izvor iz Los Angelesa.

,,Mislim da postoje četiri-pet momaka koji imaju potencijal biti vrhunski igrači i svakako ćemo o njima razmisliti,“ dodao je.

Ovogodišnji draft će biti održan 22. lipnja i tada ćemo vidjeti koga će Lakersi izabrati ili će možda zamijeniti izbor u neku drugu momčad za nekog All-Star igrača.

 

Osim drugog izbora, Lakersi imaju i 28. izbor prve runde koji su dobili od Houstona zbog ovogodišnjeg tradea Loua Williamsa u Texas.

Latest Posts

NE PROPUSTITE