Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lonzo Ball samouvjeren: Bolji sam od Markellea Fultza

Već neko vrijeme Lonzo Ball i Markelle Fultz se smatraju kao dva najbolja prospekta u nadolazećoj draft klasi 2017. godine. Već su počele usporedbe tko je od njih bolji i tko će imati uspješniju NBA karijeru iako još nisu niti draftirani.

Sumnje oko toga Lonzo Ball nema. ,,Markelle je odličan igrač, ali ja mislim da sam bolji od njega,“ rekao je Ball. ,,Ja mogu bolje voditi svoju momčad,“ dodao je Ball. ,,Očito je on sjajan strijelac, on je sjajan igrač, a ja mu to ne mogu oduzeti.“

Markelle Fultz je kao brucoš postizao 23,2 poena, 5,7 skokova i 5,9 asistencija po meču za Washington, no Washington je imao na kraju sezone score 9-22.

Lonzo Ball je također brucoš i igrao za UCLA te je u prosjeku postizao 14,6 poena i imao 7,7 asistencija po meču.

Oba dva igrača su se prijavila za ovogodišnji draft, te možemo u narednim sezonama očekivati veliko rivalstvo. Možemo samo zamisliti što bi se desilo da jedan završi u Los Angeles Lakersima (LaVar Ball je izjavio da želi da Lakersi biraju njegovog sina Lonzoa), a drugi u Boston Celticsima. Sve bi nas podsjetilo na slavna rivalstva Magica Johnsona i Larryja Birda, ili Kobea Bryanta i Paula Piercea.

Jesu li ove prognoze preuranjene ili ne, pokazat će vrijeme. Ostaje nam čekati draft i što će se na njemu dogoditi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE