Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lopez odbio, Odom prihvatio ponudu Bešiktaša

Krilni košarkaš Los Angeles Lakersa Lamar Odom (32) potpisao je jednogodišnji ugovor s Bešiktašom za što bi trebao inkasirati dva milijuna dolara ostane li u klubu do kraja sezone, navodi španjolska Marca.

Kao i ostale NBA zvijezde koje su se odluèile na europski angažman i najkorisniji šesti košarkaš iz prošle sezone u ugovoru ima ugraðenu klauzulu koja mu omoguæava povratak “preko bare” u sluèaju prekida lockouta.

Odomu je, èini se, dosadilo èekanje okonèanja pregovora izmeðu igraèa i vlasnika klubova u NBA ligi te želi igrati, a ponuda Bešiktaša bila je veoma izdašna.

Odom je igraè s 12-godišnjim NBA iskustvom, a u karijeri je nosio dres LA Clippersa, Miamija i od 2005. godine LA Lakersa. Ukupno je na prosjeku od 14,6 koševa, 8,9 skokova i 4 asistencije.

Odom æe se tako u Bešiktašu pridružiti Deronu Williamsu, razigravaèu New Jerseyja koji je veæ ranije postao èlan istanbulskog kluba. Usprkos kvalitetnim brojkama i uspješnoj karijeri, Odom nije bio prva želja kluba za pojaèanje pod koševima. Bili su to Kevin Love, Carlos Boozer i Williamsov kolega iz Netsa Brook Lopez. Meðutim, nakon njihovih odbijanaca odluèili su se na Odoma koji je ponudu prihvatio nakon što mu je zeleno svijetlo dala njegova bolja polovica, Khloe Kardashian.

Latest Posts

NE PROPUSTITE