Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Netsi ne žele razmijeniti Lopeza

Centar New Jerseya, Brook Lopez æe propustiti sljedeæa 3 tjedan zbog ozlijede gležnja, ali Netsi i dalje pokušavaju napraviti bilo kakav trade prije 15. ožujka, odnosno do zadnjeg dana kada je dopušteno raditi razmjene igraèa. Lopez je trebao biti glavna figura u dogovoru s Orlando Magicom oko dovoðenja Dwight Howarda.

 “Znam da se prièa što æemo sad”, izjavio je Billy King, generalni menadžer ekipe. “Ali mi imamo dobrog mladog centra Lopeza i imamo odliènog razigravaèa Derona Williamsa. Postoji još jedna stvar koju æu probati napraviti. Imamo višak prostora pod salary capom. Ali na kraju dana, želim zdravog Lopeza i ovog trenutka ne želim raditi nikakve razmjene koje bi ukljuèivale Lopeza. Radimo na dovoðenju pojaèanja u tim.”

King je rekao da æe pokušati napraviti neke druge stvari oko kojih se dogovarao s drugim ekipama prije 15. ožujka.

“Imao sam neke ponude na stolu koje sad istražujem i koje bi mogle stvoriti više cap spacea za nas u buduænosti – možda dovesti više igraèa ili neki važni dio koji æe nam pomoæi napredovati”, rekao je King.

Ako bude oèito da æe Howard ostati u Orlandu, Netsi bi mogli poèeti “prodavati” igraèe koji im nisu u dugotrajnom planu. Mehmet Okur, DeShawn Stevenson, Kris Humphries, Sundiata Gaines, Shelden Williams i Damion James su svi u zadnjoj godini ugovora.

Latest Posts

NE PROPUSTITE