Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Loša vijest za Lakerse – Pau Gasol pauzira nekoliko mjeseci?

Los Angeles Lakersi ostali su bez španjolskog košarkaša Paua Gasola, čini se, na jedno dulje vrijeme, nakon što su dodatne pretrage pokazale puknuće vezivnog tkiva u stopalu.

Centar Lakersa ozlijedio se u noći s utorka na srijedu u gostujućoj pobjedi protiv Brooklyn Netsa 92:83. Pred sami kraj utakmice Gasol je osjetio “pucanje” u stopalu, točnije tabanu, a pretrage u Bostonu pokazale su puknuće tankog sloja vezivnog tkiva tabana.

Momčad iz Los Angelesa ne želi izlaziti u javnost s ranim prognozama, ali nagađa se da bi Lakersi, koji su trenutno izvan pozicije koja vodi u doigravanje s omjerom pobjeda i poraza 23-26, mogli biti bez Španjolca nekoliko tjedana, ako ne i par mjeseci.

Podsjetimo i da momčad Mikea D’Antonija trenutno igra bez Dwighta Howarda i Jordana Hilla, dvojice snažnih igrača pod koševima, ali da je svejedno ostvarila šest pobjeda u posljednjih sedam utakmica.

“Nadam se da ću se vratiti ubrzo i da ću pomoći momčadi da ostvari ulazak u doigravanje”, napisao je kratko na svom profilu jedne od društvenih mreža Gasol.

Latest Posts

NE PROPUSTITE